Deathrun Map Yapımı
Counter Strike0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Deathrun Map Yapımı
-
28-09-2019, 19:35:32İyi gunler oncelikle Okuduğunuz icin teşekurler: 1:Valve h.e. acın New Diyin 2:Oncelikle Bir CT Base Yapmalısınız Geniş ve Bunny e Acık Olmalıdır. 3: CT BAŞLANGIC (sarı cubuklar)eklemekicin entiry den player_info_start ı secin yanlık yere koyduktan sonra havaya kaldırın yoksa yere yapışık cıkarsınız ondan bazı map lerde havadan duşuyoz 4:tuzak diyelimki kapı yapacaksınız ikitane yan yana kutu cizin (ince uzun) sonra nesleleri secip (ctrl+c) yantık yapın Tie To Enitriy diyin 5:func_door secin 6:nesnelerin(kapı) birine tıklayıp yukarıdaki angle nin sağındaki kara yuvarlaktan kapının acılacağı yeri secin(ikisi icinde ayrı biri sağ bili sol hesabı xD)Name yazanyerede bir isimyan mesela kapı1 7:Sıra T base Camdan Bir kutu Cizin uzunlamasına 8:T doğma yeri eklenecek bunun icinde enitry e tıkla player_deathmach a gel yere 2 tane kutu koy ikisinide sec ve havaya kaldır 9:Sıra Button Eklemekte bir buton kapıbı cizin ben klavye yaptım 10:butona yan tıkla tie to enitiry de func_button a gel name yi ayarla kafana gore Target Objeck(hatırlamıyom) e gel kapının adıne ne koyduysan (ben kapı1 koydum)onu yaz ve kapat 11:Buton tamam şimdi ise tuzaklarda 12:burada anlatım kısa olacak cunkutuzakların neredeyse hepsi door mantıyla yapılıyor orneğin deathrun_extreme deki fırlatma yerinden onceki buyuk kutu sanece anglesi down yapılmış ve icinde delik olan bir kutu inlinc 13:Yere Kutular Cizin isimlerini ayarların(kutu 1fln fln) Ondansonra angle yi down a getirin speed i 400 yapın ve kutu yeregirer 14:Peki Yer Yok Diyosunuz demi Yer İcin Bir Tekxture secin kum cim bunlar iyi olur bence Yeri kaplayın artık kaplamayı yaparsınız deathrun oynuyorsanız kaplama bitince aynısında birde dışına yapın icine girmesin ilk yaptığınızın 15:Tie To Enirity de tiger_hunt de damage vardır onu sec ve damageye 50 yaz 16:adam duşunce 50 canı gidecek ama yerdeki ilk ceigiğinine yap buları dıştakıne yapma sakın xD 17:sıra camı saydamlaştıralım (T BASE) Cama Tıklayın 18:tie to enirity deyin ve FX Amount u 150 yapın ve fx clour u da 110 yapın Render modeye gelip textureyi secin camda tmm 19:sıra deathrun bitişinde Guzel Bir Bitiş Hazırlayın silah eklemek icin enirty den armoury enitry i secin ve yere koyun (kactane size kalsın o ) ve yantık yapıp (pembe cıkan nesleye) Properties e tıklayın İTEM:Silah adı Count:1 kalsın. 20 SON:Herşey bitince arama sky texturesiyle bir hava cizin mapı kaplasın ve sonra havarı secim holow deyin ve enter deyin hava da bitti ve SEVE yapıp F9 a basın Counter Strike yi Secip Enterleyin Map Acılacaktır BUKADAR ATLADIĞIM BİR ŞEY VARSA YAZIN VE MAPTA HATA OLURSA VEYA ZORLANIRSANIZ SOYLEYİN YADA MAPI UPLOAD EDİP LİNK VERİN HALLEDERİM İYİ TASARIMLAR DER VİDEO YU YAKINDA CEKİP EKLERİM....... __________________