Sxe 8.6 hatasının cozumu
Counter Strike0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Sxe 8.6 hatasının cozumu
-
28-09-2019, 19:32:30Arkadaşlar bildiğimiz uzre sXe 8.5 surumunu yukseltti ve sXe 8.6'cıktı. Cıkasıyla birlikte yeni cıkan işletim sistemi olan Windows 7 system32.dll ayarlarını almadı. Bu yuzden Windows 7 kullananlar CS'ye girememektedir. Not: XP ve Vista kulananların bazılarındada aynı hata olmaktadır. Hata Turleri şunlar olabilir : Speedhack.dll, Half-Life Launcher Kapatılıyor, Half-Life Acılamıyor vs... Hatanın Sebebi: Arkadaşlar hatanın tamamen bir cozumu yok, sXe 8.6'nın 3D korumasını geliştirmek icin yaptığı yeni taw0s.dll duzeni, işletim sistemleriyle ve Half-Launcher dosyasıyla uyuşmamaktadır. İşletim sistemi farketmeksizin hatayı alanlar. sXe 8.6 Fix 1 cıkana kadar bekliyeceklerdir. sXe 8.6 Fix 1 Ne zaman cıkar sorusuna verebileceğim cevap ise şudur: İşletim Sistemi ve Half-Life launcher hataları genel yetkililere bildirilmiştir. Sadece kısa bir sure CS'ye giremeyeceksiniz. Sonra sXe 8.6 Fix 1 cıktıktan sonra gene CS giremeyenler olucaktır. Nedenini şoyle acıklıyayım, sXe'de bulunan ddsxei.dll dosyası, tekrar yenilenecektir, ve buda İşletim sistemlerin hepsinde bulunan Windows/system32/run.exe ile cakışacaktır. Cakışmasının nedeni icindeki KOD uyuşmazlığından olucaktır. Kısa bir sure icinde sXe ust uste FİX 1-2-3 cıkarmak zorundadır. Endişe etmenize gerek yoktur. Fix 1 araştırmalarım sonucu bu gece cıkartma ihtimalleri var, bugun olmazsa 1-2 gun icinde % 100 yenilenecektir. biraz rep lutfen __________________