Arkadaşlar kingarda7, [SaS]Sistemci gibi arkadaşların verdikleri bilgiler doğrultusunda harita creator takımı kurcaz lakin takımın amacı sadece harita yapmak değil counter strike oyununu tamamen editlemek olcak yani skinler dahil herşey değiştirilecek ve zevkli bir oyun tasarlıycaz... Şimdi size basitce kafamdaki kurduğum planları anlatayım ilgilenenlere; 1-Silah skinleri değiştirilecek 2-oyuncu skinleri değiştirilecek 3-efektler atanacak 4-sıfırdan buyuk bir harita tasarlanacak 5-halflife.wad dosyasında bulunmayan texture'lar kullanmaya gayret gosterip oyunu counter strike orjinalden uzaklaştırmayı amaclıycaz 6-grup halinde calışcaz ve gorev paylaşımı yapıcaz 7-harita toplayıcısı ben olucam ve parcaları birleştiricez mukemmeli ortaya koyucaz 8-Counter haritası bitince işimiz bitmicek ve takım dağılmıycak hemen 1 tane de half life haritası tasarlayıp o cılgın halflife'ı da değişik bir oyun haline getiricez İlgilenen arkadaşların cevaplarını bekliyorum NOT: kingarda7 ve [SaS]Sistemci arkadaşlarımın takımda bulunması beni cok memnun eder yani bişey yapmasınlar ama en azından sorunlarımıza yardım etsinler Ozellikle bu 2 arkadaşıma cok teşekkur ediyorum! Şimdilik Moderatorler konuyu burda actım cunku harita tasarımlarıyla ilgilenen arkadaşlar hep buradalar. eğer yanlış yerdeyse taşıyınız ve ozur dilerim __________________