Valve hammer editor acil yardım
Counter Strike0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Valve hammer editor acil yardım
-
28-09-2019, 19:19:20arkadaşlar mapımı denemek ıcın .bsp ye cevırdım ılk basta oldu daha yarısında cevırdım bu arada sonra 1-2 şey ekledım tekrar yaptım olmadı ekledım şeyleri sildim gene olmadı şoyle bi hata veriyor ** Executing... ** Command: Change Directory ** Parameters: C:\Program Files\valve ** Executing... ** Command: Copy File ** Parameters: "C:\Documents and Settings\eReNs\Desktop\jail_burring_v4.map" "C:\Program Files\valve\cstrike\maps\jail_burring_v4.map" ** Executing... ** Command: Copy File ** Parameters: "C:\Program Files\valve\cstrike\maps\jail_burring_v4" * Could not execute the command: Copy File "C:\Program Files\valve\cstrike\maps\jail_burring_v4" * Windows gave the error message: "Erişim engellendi." ** Executing... ** Command: Copy File ** Parameters: "C:\Program Files\valve\cstrike\maps\jail_burring_v4" * Could not execute the command: Copy File "C:\Program Files\valve\cstrike\maps\jail_burring_v4" * Windows gave the error message: "Erişim engellendi." __________________