Deathrun'da bunny ile ilgili yardım edin yoksa kafayı yicem (ii bunnyciler baksın)
Counter Strike0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Deathrun'da bunny ile ilgili yardım edin yoksa kafayı yicem (ii bunnyciler baksın)
-
28-09-2019, 19:06:15ben bunny yapabiliyorum ama millet bir iki kere zıplıyo sonra zıplamıo ucuyo bildiğin ... zıplıom w ye basmadan a s ve mouse kombinasyonlarıyla yani bunny icin kuralları eksiksiz yapıyorumda bunny normal zıplama gibi oluyor. deathrun serverlarında millet ilk once bir yada 2 kere zıplıo sonrası ucuo zaten.oturarak bunny yapmaya calıştım ayaktada aynı şey oluyor ikisinde de. lutfen şole hayvan gibi bunny nasıl yapacam soleyin fps duşuktur falan demeyin fps en duşuk 99.90 lara duşuo en fazlası 100 galiba. oyunda soruom herkes frag - rank kasma derdinde cevap bile vermiolar. lutfen yalvarırım soleyin yoksa kac aydır uğraşıom olmuo bi turlu. cfg ile ilgisi yok anladığım kadarıyla.lutfen beceri işi falanda demeyin beceri işi demenin bir faydası olmuor cunku. lutfen yardım edin eğer yardım eden kişi sayesinde yaparsam onu rep manyağı yapcam baya yazmışım __________________