Oncelikle merhabalar... Sorunsuz bir şekilde SXE acarak oynarken bir gun denedim ve servera baglandıgım an oyun donuyor ve kapanıyordu oyun SXE Kullanmadan giriyorum giriyor fakat SXE'li Server Oldugu icin atılıyorum haliyle =) Sorun tamamiyle SXE'i gosteriyor Her hangi bir antivirus programı kullanmıyorum. Dun SXE & Oyunu sildim Combofix SXE hata fix System care Revo unistaller ile bilgisayarı duzenledım oyunu tekrar kurdum onceden D'de idi bu sefer C'ye kurdum ardırdan SXE'i Ve oyuna girdim oynadım sorunsuzdu cıktım bir daha denedım bu sefer guvenlık duvarı engelle ve ya engelleme secenegını verdı hangisini sectıgımı hatırlamıyorum ve oyuna girdim gene aynı sorundu. Oyunu & SXE'i tekrardan sildim yukledim. Gene Combofix SXE hata fix System care Revo unistaller Programlarını kullanarak temizledim guvenlık duvarını kaldırdım daha onceden engelledıgım seceneklerı ızın verdıklerımı sılmek amacıylada varsayılan ayarlarına donderdım guvenlık duvarını ve kapalı hale getirdim oyuna tekrar baglandım servera girdigim an gene oyun kapandı. Hala aynı sorunla bogusuyorum yardım ederseniz cok sevinirim şimdiden teşekurler. Dun Gece C'ye format attım sorun hala aynı ! ARKADAŞLAR SORUNU HALLETTIM SORUN ARKA PLANDA CALIŞAN PROGRAMLARDAN KAYNAKLANIYOR BENIM REVO UNİSTALLER İLE ACILISTA KAPATTIGIM BİGDOG İLE İLGİLİ İDİ SİZDEDE AYNI SORUN VARSA KAPATTIGINIZ VE YA DİGER ARKA PLANDA CALIŞAN PROGRAMLARINIZI KONTRROL EDİNİZ.