connetting to server lost during level change hatası alıyorum 2 5 dakada bir butun sunucuları denedım sayısız 400 tane sw denedım sorun duzelmedi 1.6 da oluyorbu sorun yapabilene 50 lira odulum var sıkınısı cekıyorum hemen hemen 1 aydır uğraşıyorum 3 kere format 10 kere ekran kartı drıver surucusunu kurdum sayısız ayar yaptım azcıkta fps sorunu sayısız client oyunun exesini indirdim bu sorunu halledemedim acaba donanımdamı sorun var yazılımdamı gereken herşeyi yapmak icin hazırım siz değerli chip ailesine sormaya karar verdim yardım edene yorum yapana şimdiden cok teşekkurler Soru Turu: Donanım İşletim Sistemi: Windows XP Sistem Ozellikleri: Bilgisayar Adı: oquz-neo İşletim Sistemi: Windows XP Professional CPU: AMD Phenom II X4 975 Black Edition :] Bellek: 2,0 GB hi level soğutuculu Ekran Kartı:Ati Radeon HD 5770 Vapor-X 1GB 128BİT Monitor:Crea 17" fare klavye : mamba deathadder a4techx7 g800u power supply thermeltake 500watt anakart amd740gchipset pe-AM2RS740G2 İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727) __________________