Hilelerde Bazı Problemlerin Cozumleri
Counter Strike0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Hilelerde Bazı Problemlerin Cozumleri
-
28-09-2019, 18:29:37Arkadaşlar ilk once şunu belirtim size benim hile acmayı denedim ve acamadım problemleri sonradan nasıl duzelttiğimi belirteceğim. "Could not find dll." Ben bunda cok uğraştım ama cozumunu şansa buldum . Cozumu>> Once winrar indirin.Sonra winrarı kurun.Orneğin ffx hilesi ve diğer patchları indirdiniz ve rarda şimdi yapacağınız iş basit.Hilenizi calıştırırken ve oyunu acarken rar dosyasını kapamayın... Aksi takdirde could not find dll veya injection error hatası alırsınız. "End,Delete gibi tuşlara basınca oyunun atması" Cozumu>> Hileyi ac,servera gir,konsolu ac ve sıra sıra şunları yaz;unbind end/unbind delete/unbind insert.Artık bu tuşlara basabilirsiniz "Hilede Hs Atamama,aim ayarlayamama vb. sorunlar" Cozumu>> Ben bu konuda ffx kullandıgım icin ffx ile acıklama yapıcam...Şimdi oyundasınız deleteye basınız ve ordan ayarlamaları yapınız.AİM İCİN:aim ayarlarına girin ve 'GSAim' (benim tercih ettiğim aim) girin.Ordan elinizde hangi silah varsa onun aim ayarını secin.(M4A1 varsa M4 aim i secin gibi)Speed icin:Speed Options kısmında ayarlamaları yapın. Knife bıcak hızı,bind ise tuşa basınca gitme hızıdr.Yaşayanları ve silahlarını renklendirmek icin:Wall options a girip ordan rengi secin. "Ffx 7.2 de nasıl bunny yapılır?" Cozumu>> delete basmisc optionsunny hop a getirmouse sol tuşuna bassag tus ile cık ve oyna. "3D Oynamak icin" Cozumu>> yine deletemisc optionsD optionsON off. "Hile Acarken OpenGL sorunu" Cozumu>> OptionsVideoRendederOpenGL +Rep e gerek yoq __________________