Carım 78 lwl olup Alesta kırmızı bayraktır. Cezası felan yoktur. İlk sahibi benim Car sağlam itemlidir. Saygı duyulan bir karakterdir Skilleri: Guclu beden g5, ruh vuruşu g3, şiddetli vurus g1, guclu vuruş g1, İtemleri:+9 Zehir Kılıcı 26 ortalamalı +4 oldurucu darbe taşı basılıdır 2 yuva boştur.(Bu silahın değerini araştırabilirsiniz cok onemlidir alestada), +6 siyah celik 1500 hp 15 ciftel savunması 6 kılıc savunması.2 dandik efsun daha.. +4 hız koruma savunma taşları basılıdır. +9 gumuş bilezik 5 efsun kasmalık. +9 şahin kalkan sersemlik karşısında bağısıklık canlılık +12..5 full efsun +9 demir kask super kasmalık 10 şeytan koruması.15 oklardan korunma 5 efsun. +9 abanoz kupe 10 şeytanlara karşı guclu tek efsun. + birde +7 zehir kılıcım vardır 35 ortalamalı full +4 taşlı carın ici mor pot yeşil pot da mevcuttur. kat bileti mevcuttur. 125 E.P vardır. Kotu ruh kovma kağıdı vardır. Carda bir suru saymadığım şey var... Arkadaşlar carı acil satmak istiyorum paraya ihtiyacım var ben Isparta'da oturuyorum, Tekliflerinizi mesajda bekliyorum. Acil cevapları bekliyorum, sorularınızıda belirtebilirsiniz teşekkurler. __________________