Bu forumda Valve Hammer Editor'e başladım. Şimdi cok guzel haritalar uzerinde calışıyorum. Ben pro seviyesinde harita yapmı biliyorum. Buradaki en iyilerden biriyim ve size yardım etmek istiyorum.Sorunlarınızı forumda sorun ki başka aynı sorunu olanlar da burda cevabını bulsun. Eğer COMPİLE hatası alıyorsanız lutfen log dosyasını da upload edin. Eğer ozel modlar icin harita yapıyorsanız şunlara dikkat edin: zm_:Zombie haritasıdır karanlık ve korkunc olmalıdır. fy_:Yerlerde silah olur ve kucuk olmalıdır. awp_:Uzak mesafe olmalıdır ve herkeze başlangıcta awp verilmelidir. jail_:Cok yaratıcı olunmalıdır. T lere de kacma şansı tanınmalıdır. gg_ veya ggame_:Aynı yere giden bircok yol olmalıdır ki işe heyecan katsın. ghost_: Dunyada ilk kez benim duşunduğum bir moddur script yazamadığımdan dolayı sadece admin olduğum serverlarda uygulayabilirim.Her yerde smoke olmalıdır. de_:Bomba yerleri olmalıdır. Pusmayı engellemek gerekmektedir. cs_:Hostageların olmesini zorlaştırılmalıdır. ka_:Bıcak haritasıdır. Şu an hatırlamadığım ama normalde kayıtlı olmayan 2 entity ile sadece bıcak olması sağlanır. rc_: Yarış haritasıdır eğlence ve hız onemlidir. fun_: Adı ustunde eğlence haritasıdır cok ceşitli olmalıdır. ski_: Kayak haritasıdır yapmak icin oynamak şarttır. Cok eğlenceli bir moddur: Teleport kullanmak cok onemlidir. sj_ veya soccerjam_: Futbol basketbol voleybol tenis gibi topla oynanabilen oyunlar icin harita yapılır ortaya top icin model konulur. paintball_: İndirmesi uzun surduğu icin ve oynamaya fırsat bulamadığım icin taktik veremicem ama buyuk ihtimalle orman gibi birşey yapılmalıdır. Unuttuğum veya eklememi istediğiniz bir şey varsa LUTFEN yazınız __________________