Hl.exe hatası COZUMU !! Hatayı alnlar gelsin almayanda ilerde alabilir !!!!!!!!!!!!!!
Counter Strike0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Hl.exe hatası COZUMU !! Hatayı alnlar gelsin almayanda ilerde alabilir !!!!!!!!!!!!!!
-
28-09-2019, 18:22:54Beyler ben bu hayayı bugun cozdum!!! Anlatıyorum; 1)Ben bu hayayı antivurus programı kurdugum icin aldım sizinde bundan dolayıdır muhtemelen. 2)Bunun cozumu
nce cs'ye ait herşeyi pc'den silin. 3)Sonra antirus programını devre dışı bırakın. 4)Sonra cs'yi kurun. 5)Boylece hata kaybolur. 6)Ornegin pc'ye virus kactıgını sandınız.Hemen cs'nin kurulu oldugu yerden counter-strike.exe dosyasını bir flaşa pln atın. 7)Tarattıktan sonra iş bittiyse virus programını devredışı bırakıp cs'yi flaşya attıkya onu alın ve onceden flaşa attıgımız counter-strike.exe dosyasını nerden aldıysanız geri koyun. 8)Hmen cs'ye girin ve ihtiyacınızı giderin Ben'de bu hata virus prog. kaynaklandıgı icin b en bunu yazdım. Diğer yol; 1)İlk once cs'nin kurulu oldugu yere gidin ve orada hl.exe doyasına sag tıklayıp masaustune kısa yol oluştur butonuna basın masaustune donun. 2)Kısyola sag tıklayıp ozellikler yazana tıklayın. 3)Orada (Hedef diye bişey yazıyo onun onundeki yazıları silmeden en sonuna bir boşlukla -nomaster -game cstrike (yanıdaki boşluklar yok) yazın. 4)Uygula , tamam diyin ve masa ustundeki kısayoldan girin. Not:Kısayolun simgesi Half-Life'nin simgesi gibi gorunur.Bunu deyiştirmek mumkun. Kısayola sag tıklayın ozellikler diyin simge deyiştir dedikten sonra gozata tıklayın sonra cs'nin bulundugu yere gidin orada cstrike dosyasına girin ve eski cs simgesini secin tamam diyin ve oldu. Adını deyiştirme:Kısa yola tıklayın 1 kere sol tıklayın ve F2 tuşuna basın ve adını Counter-Strike koyun aynı eski cs olur ozaman Sorun cozulduyse bir saolu esirgeme. Cozulmediysede bişe deme. Hadi yolun sagından gidin ve kimseye karışmayın __________________