arkadaşlar bugun 19.99 dolara kendi sitesinden source 2010 u satın aldım stream diye bir pro yukledim bunun uzerinden oyunu kurdu ama bana setup dosyalarını vermedi ben her format attığımda bu dosyayı inidirecekmiyim dahada onemlisi indirebiliyormuyum bunu da bilmiyorum 4 .5 gb tan oluşan 2 oyun indi biri source 4.4 gb biride source beta 4.3. gb bu iki oyununda setupları yok sadeece kurulu gozukuyor daha ilginci rahatca onlie oyniim dieye indirdim ip ekleyemiyorum favorilere aktif değil bir ayarmı yapmak gerekiyor acaba birde bu iki oyunda aynı gibi neden betayıda indirdi bunuda merak ediyorum ayrıca masaustu kısayolları var sağ tıkla hedef bul diiyince bir internet adresine yonlendirilmiş pc uzerinde değil cok ilginc yada ben ilkkez karşılaşıuyorum anlıycağınız enayi gibi 30 tl paramı verdim diye duşunuyorum netten illegal olarak source 2010 indirdim uzerinde bisuru 400 e yakın server otomatik gorunuyordu ama your versiyon diye hata veriyordu bundada oyle olcak sanıdım ama kendim bile ip ekleyemiyorum birde o setup olarak 1.7 gb iken bunlar neden 4 4.5 gb olarak indi acaba benim gibi satın alıp sorununu halleden arkadaşlar varmı yardımcı olursanız cok makbule gecer moralim bozuldu resmen ya son olarak yeni denedim bu gerizekalı oyun normal botlarla oynamayada girmiyor doluyor tam acılcak masaustu geliyor oyun kapanıyor sinir oldum ya bi yardımcı olun lutfen __________________