CS 1.6 Oyunu Delirdi
Counter Strike0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- CS 1.6 Oyunu Delirdi
-
28-09-2019, 18:14:15yaw kardeşlerim benim cok buyuk bi sorunum var bi kac gun oncesine kadar cs 1.6 yı hic sorunsuz oynuyodum sonra gecen gun cs ye girdiğimde serverda kendi kendine iletiler yazmaya başladı kafasına gore iletilerin hepsinde millete ingilizce olarak kufur ediyo ben hicbişey yazmıyorum wall falan yuklu değil hicbi şeyini değiştirmedim aynen f**c everybody yada Im gonna f**ck your ass gibi aptal aptal iletiler yazıyo sonra oyun donmaya başlıyo snra nick kendi kendine değişip duruyo sonra kendini olduruyo oldurmediği zamanlarda kendi kendine zıplıyo yani kontrolu tamamen kaybettim oyunda tum swlerde boşuna ban yedim nası duzelir bu sorun bilgisayarda virus taraması yaptım hic virus bulmadı tahminim sw nin birinden bi hacker gibi biri yolladı bozmak icin oyunu tekrar kurcam setup dosyası yok şimdi boşuna onu indirmek sonra patchlerini indirmek zor geliyo bide bi suru map indirdim swlerden setup yaparsam hepsi silinir o yuzden duzeltmek istiyorum yardım edicek olan varmı __________________