Cs1.6 ile sorunum; Arkadaslar ben Cs16 ya girdikden sonra bu hangi server olursa olsun 5- 10dk sonra oyun donuyor ve oyun penceresinin sağ ust koşesinde "Warning ,connections Problem" yazıyor bu durum olduktan sonra oyuna cıkıp tekrar girmek zorunda kalıyorum ve her girdiimde aynı şey ile karşılaşıyorum Ben bu sorunu forumlarda ve benzeri yardım alabiliceğim yerlerde araştırdım fakat bi sonuc alamadım genelde yardım etmek isteyen arkadaşlarımız "pingte" yada "serverda" bir sorun oldugunu belirtiyor fakat ben hic sanmyorum serverda veya pingte sorun oclaını cunku pingime nezaman baksam 25 -30 larda server deseniz girip cıkmadıım server yok hepsininde sorunlu bir server oldugunu sanmıyorum Bazı arkadaslarımızda rate ayarlarında sorun olabiliceini soyluor fakat onuda denedim oda bi sonuc vermedi...
Acaba sorun modemde yada ağ bağlantı kablolarında olabilirmi modemimin adı Zoom ADSL ...Ayrıca biz ewde 2 kişi pc kullanıyoruz ve ortak internet olarak yani kablolarımız SMARTswitch aletine baglı sorun bunlardamı yoksa farklı birşeymi var Lutfen Yardımlarınızı Bekliyorum Bir cozum bulabilirseniz yada bilitorsanız lutfen bizimle paylaşın eminim benim gibi bir cok arkadaş bu sorunu yaşıyordur onlarda faydalanabilirler ŞİMDİDEN COK TEŞEKKURLERc