Oncelikle İyi Gunler Burada Sizlere Pro Map Yapmayı Gostericeğim. 1:Yeni Bir .rmf Acın (New) ------------------------------ 2:Favorim T base Ondan Tbase yapıyorum siz istediğiniz gibi yapın ------------------------------ 3:T Baseyi yapın ve A ile B ye Giden Bomba yerlerinin Yollarını Yapın ------------------------------ 4:T baseye Geri Donun ve enitiry den info_deathmach ekleyin (26 yı gecsin Belli Olmaz) ------------------------------ 5:Şimdi de CT Base yi Yapın ve info_player_start ekleyin (26 dan fazla) ----------------------------- 6:A ve B yollarını Yapın Pusulucak Yerleri yapın ----------------------------- 7:Bomba Yerlerine (sadece tabana) func_bomb_target koyun ----------------------------- 8:Maptaki Bugları Engellemek icin Orneğin Ust Uste Cıkarak Tek kişi cıkılamıyocak bir Evin Catısıan Cıkmak Gibi Gorunmez Duvarkoyun ----------------------------- 9:Hah Onasıl Olacak derseniz Duvarınızı Cizin sonra tie to enrity diyerek func_wall secin ----------------------------- 10:ayarla ise şoyle olacak: FX Amount :0 RenderMode:Texture ----------------------------- 11:tmmBugalrda Kapandı Şimdi İse Buy Da sadece baseyi kaplayacak şekilde func_buyzone yapın (sadece base yoksa diyelimki dust 2 yi değiştiriyorsunuz merden de silah alınmasın yani ----------------------------- 12:Kamer Bunun İcin tigger_camera koyun ve bakış acısını ve ayarları yapın sabit bir ayar vermiyorum. ----------------------------- 13:F9 a Basın Ve Expert E Tıklayın ve Yukarıcan Oyunu Secin Ve Go! Değin ----------------------------- 14:Map Cevirinince sistem belirtilen dosyayı bulamıyor diyorsa Ctrl+Shift+G yapın Ve Enirity Ve Brush Ları Girin Cıkan Nesleyi Silim Mapı Cevirin. ----------------------------- 15 Ek Hatalar Alanlar icin ise MSN:donsurmaliprofiterolunustundekihindistancevizi [email protected] E-MAİL ATIN VEYA EKLEYİN SİZE KALMIŞ..... Alıntı Yapmayınız Yapacaksanızda Bu Yazmış Yorulmuş Kardeşinize Saygısızlık Yapmayım KAYNAK koyun KAYNAK:w ww.frmtr.com/cs-teknik-yardim/3646400-pro-map-yapimi.html#post34755292 __________________