Counter-Strike Teknik Yardım Bolum İndex'i | 2009
Neden İndex ? Cunku index icindeyken ctrl + f yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz. Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuclar alıyorsunuz. Klavyenizden Ctrl+F tuşlarına basarak indexte aradığınız kelimeyi bulabilirsiniz .. Konu isimlerine tıklayınız. Karişik bi durum Yardim Pls ArkadaŞlar lUtfeen yardimmm Counterda Sorun Var Yardım Edene +Rep ! CS SOURCE de onlıne oynamak ıstıyorum ancak PROTOCOL 7 dıye bı hata alıyorum help me BAna Cs 1.6 Da EN İYİ Ayarlarlazım >>>>Arkadaşlar Cs indiremedim hep steam cıkıyor bilen warsa link atsın plzz.. Unable to load authentication library, exiting... Cfg Yardım Cs 1.5 HLDS Server Kurdum Benden Başkası Giremiyor Yardım Edin Lutfen + Rep Vericem! Cs de fİnd serverda serverler Cikmiyo yardim edİn Garip Bi Sxe Hatası G U A ® D ! A N Yardım Eder Misin Kardes? CS SKIN- Desert Eagle işlemeli turk bayraklı [alıntı deildir..] 3.2 Socl Serverlarda Nasıl Duck Yapabilriz Cozume +Rep. Sxe Not Defteri Hatası!!Lutfen Yardım __________________