Merhaba, Sayın MyGameArea Sunucu Sahipleri ve Oyuncuları, Tamamen Kendi Duşuncem (Uretimim) Olan Bu Anti- SxeWallhack Olarak Adlandırdığım Husus Şudur. Hacker'lar Tarafından Sxe Acığı Bulunup Uretilen Bu Sxe WallHack'inde Bir Acığını Ben Şu Şekilde Buldum, Uretilen Wallhack Sunucularda F2 Tuş ve/veya Kombinasyonlarıyla Calışmakta, Haricinde MGA Sunucularında F2 Tuşuna Basmak Yasaktır ve Yaptırımı Oyundan Atılmaktır, Wallhack Kullanıcısı Bu Tuşa Basabilmek Uzere Konsol'a Şu Komut'u Girmekte , "unbind f2" Bu Komut Girildiğinde Rahat Bir Şekilde Atılmadan Bu Tuşu Kullanabilir, Sizler Oyun İcerisinde Şuphelendiğiniz Oyuncuya F2 Tuşuna Basmasını İsteyeceksiniz, Eğer Oyuncu Oyundan Otomatik Atılırsa Wallhack Yoktur Şuphenizden Vazgecebilirsiniz, Fakat Oyuncu Otomatik Atılmaz İse Kesinlikle Hile Kullanıyordur!! Gereğiniz Siz Yapabilirsiniz ... NOT: Lutfen Sapkın , Sacma Sorulara Başvurmayınız.. Bizi İzlemeye Devam Edin... MyGameArea // İsmail Arkadaşlar Yukarida Dediği Gibi Bir MGA serverinda uzun suredir takılıyordum dun akşam admin bana F2 bas dedi Bastim Bisi olmadi Sonra Admin Wall Hacksin Dedi Ben Kesinlikle CFG den başka bisi kullanmıyorum . İstersen Ufak bir Demo Yaparim Dedim Ama Kararında Israrcı. Oyuna girdim F1 den F12 ye kadar bastim sadece F12 de oyundan atti. F8 F9 da falan [A site] B [site] gibi komutlar var ayrica cs 1.6 v32.1 kullanıyorum acaba wall hack kullanmama rağmen neden oyundan atılmıyorum yardımcı olun beyler Lutfen Mantıklı Bir Acıklama İstiyorum Yoksa Wallcı Olarak Kalıcam Ama Kesinlikle Hile kullanmıyorum Ve Karşıyım Yardımlarınızı Bekliyorum __________________