Arkadaşlar oncelikle hayırlı gunler. Serverimiz Carşamba yani 29.12.2010 tarihinde acılmıştır.. Adminlik lerden soz edeyim.1 Aylık adminlik 5 Lira + V!P 8 TL toplam . Adminlik ve V!P ne işe yarar ? İstediği zaman nick değişir + 10 Gun adminlik 5 uyarı hakkı kazandırır. Sadece yılbaşı olduğu icin.. Bunun karşılığında Yılbaşı Cekilişi yapacağız. İlk 3 kişi cekilecek. Tabi bunları soylemeyeceğiz. Cunku Supriz Msn mi En altta vereceğim. Siz ekleyin. Ben de size bir form vericem. Bu form ile cekilişe katılabilirsiniz. Msn mi eklemeye unutmayın en altta vereceğim.Şimdide braz serverimizden bahsedelim... Clanlar War[L]eqend = Ust Clan Leqend = Alt Clan V!P = Vip Ozellikler/Kurallar V!P = 5 Uyarı hakkı , 30 gun normal 10 gun de hediye adminlik ve 3 TL WarLeqend = 3 Uyarı hakkı , 30 gun adminlik ve 5 TL Leqend = (SLOTLAR İCİN CLAN) = 3 Uyarı hakkı , eğer iyi komut verirse , serverimizde 2 hafta guzel uyumlu bir şekilde katılırsa ve +15 olması şartıyla bedava adminlik yazılacaktır. Yılbaşı Cekilişi Arkadaşlar şimdi ben size msn vereceğim. En altta msn mi belirteceğimi soylemiştim. Msn mi ekleyerek bana ulaşacaksınız yılbaşı cekilişi icin. Şimdi de biraz bahsedeyim. Ben size msn adresimi vereceğim siz ekliyeceksiniz. Size form vereceğim onu doldurup bana gondereceksiniz. Bende ilk 3 kişi sececeğim. Suprizin birazını belirteyim ki heycan verici olsun İlk 3 kişiye adminlik . 1. Secilene 20 gun - 2. Secilene 13 gun - 3. Secilene ise 5 gun adminlik bedava olacaktır. Dediğim gibi msn adresimi ekleyin yeter. Cekiliş İcin Gerekli Form Ad: Soyad: Oyundaki İsmi: Msn Adresi: ONEMLİ NOT: Arkadaşlar bunu bana cevap yaz yani forum dan vermiyeceksiniz ben msn adresimi vereceğim beni ekleyeceksiniz ordan doldurup gondereceksiniz. İP : 212.175.66.174 Arkadaşlar oncelikle hayırlı gunler. Serverimiz Carşamba yani 29.12.2010 tarihinde acılmıştır.. Adminlik lerden soz edeyim.1 Aylık adminlik 5 Lira + V!P 8 TL toplam . Adminlik ve V!P ne işe yarar ? İstediği zaman nick değişir + 10 Gun adminlik 5 uyarı hakkı kazandırır. Sadece yılbaşı olduğu icin.. Bunun karşılığında Yılbaşı Cekilişi yapacağız. İlk 3 kişi cekilecek. Tabi bunları soylemeyeceğiz. Cunku Supriz Msn mi En altta vereceğim. Siz ekleyin. Ben de size bir form vericem. Bu form ile cekilişe katılabilirsiniz. Msn mi eklemeye unutmayın en altta vereceğim.Şimdide braz serverimizden bahsedelim... Clanlar War[L]eqend = Ust Clan Leqend = Alt Clan V!P = Vip Ozellikler/Kurallar V!P = 5 Uyarı hakkı , 30 gun normal 10 gun de hediye adminlik ve 3 TL WarLeqend = 3 Uyarı hakkı , 30 gun adminlik ve 5 TL Leqend = (SLOTLAR İCİN CLAN) = 3 Uyarı hakkı , eğer iyi komut verirse , serverimizde 2 hafta guzel uyumlu bir şekilde katılırsa ve +15 olması şartıyla bedava adminlik yazılacaktır. Yılbaşı Cekilişi Arkadaşlar şimdi ben size msn vereceğim. En altta msn mi belirteceğimi soylemiştim. Msn mi ekleyerek bana ulaşacaksınız yılbaşı cekilişi icin. Şimdi de biraz bahsedeyim. Ben size msn adresimi vereceğim siz ekliyeceksiniz. Size form vereceğim onu doldurup bana gondereceksiniz. Bende ilk 3 kişi sececeğim. Suprizin birazını belirteyim ki heycan verici olsun İlk 3 kişiye adminlik . 1. Secilene 20 gun - 2. Secilene 13 gun - 3. Secilene ise 5 gun adminlik bedava olacaktır. Dediğim gibi msn adresimi ekleyin yeter. Cekiliş İcin Gerekli Form Ad: Soyad: Oyundaki İsmi: Msn Adresi: ONEMLİ NOT: Arkadaşlar bunu bana cevap yaz yani forum dan vermiyeceksiniz ben msn adresimi vereceğim beni ekleyeceksiniz ordan doldurup gondereceksiniz. İP : 212.175.66.174 İP : 212.175.66.174 İP : 212.175.66.174 İP : 212.175.66.174 MSN ADRESİM : [email protected] __________________