76lwl savaŞC[email protected]Ğlam İtemlİ@skİl kayipsiz
Metin2 Ticaret0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Metin2 Ticaret
- 76lwl savaŞC[email protected]Ğlam İtemlİ@skİl kayipsiz
-
28-09-2019, 17:48:38http://www.youtube.com/watch?v=RNuPy...ature=youtu.be char mehterdedir arkadaşlar videoda itemler gozunuze basit gorunebilir ama aynı anda 16000hp 35 yarı 31kılıc 27cift el 21bıcak 15sersemletme 13delici 10kritik 5zehirleme ve aklıma gelmeyin bir suru ozellik geliyor carın ismini ise malum sebeblerden vermeiyorum ama kimse size oyunda hasan,haşmet, adurrahman dmeicek guzel bi ismi var ingilizce bilene ise anlamlı gelicek bi isim:d yan charda ise en az 400m lik item var bu mehterde ne anlam ifade ediyo derseniz +9 full +4tas dandik efsun muho 400m ediyor karkaterin ozellikleri ise hepsi 17 de master oldu m6 m7 m6 m6 şeklinde uc yonlu master degil donsuum g at asker ve aklıma gelmeyen bir suru ozellik biyolog gorevi ise buz topu ynei bitti dala yeni basladım depoda ise 10kotu ruh kovma kagıdı 1 de 3saatlik tecrube yuzugu var carın fiyatı ise 499 tl tks onceliğimizdir tks şartları ise char sura veya şaman olmucak charın değeri benim carımın değerinde veya biraz altında olucak efes,istiklal,osmanlı,rumeli,mehmetcik serverında olucak iletişim bilgileri ise bana sadece ve sadece msn den ulaşabilirsiniz msn:[email protected] satış işlemleri izmir ici olur izmirdeseniz cafeye gidip bu işi hallederis değilseniz carı veya parayı ilk bana verirsiniz ole satış işlemini gercekleştiris __________________