Arkadaşlar benim bilgisayarımda 1 yıldır Counter yukluydu. Fakat son 1-2 aydır oyun takılıyor ve ekran mavileşip hata vererek kendini kapatıyordu.Bende birkac kez bunu gorunce CS ile ilgili olan herşeyi virus taramasından gecirdim.Sonuc : Temiz. Aynı problem birkac kez daha yaşadım.Sonra birgun bilgisayarımın ekranı kapandı ve jic acılmadı.Bende birkac kez PC ye ress attım ama nafile... Daha sonra babamla birlikte kasayı acıp iyicebi temizledik.Ekran kartından acayip cızırtılar geliyordu.Babam ekran kartını almak icin elini uzattı.Ekran kartına dokunduğu an elini geri cekti.Ekran kartı yanmış! Kartı cıkarıp PCnin stock Board'a taktık (Ozellik 76mb Ekran kartı ve 1440x900 cozunurluk var gibi gorunuyor) Ekran kartını başka bilgisayarlarda da denedik ama ekran kartı yanmıştı.Ardından hemen CSyi sildim birdaha o sorunu yaşamadım.Ve şuanda bilgisayarımda ekran kartı yok.Bilgisayarımın eski ozellikleri 1.86 GHz Cift cekirdek işlemci, Windows Vista Home Premium, 2 GB Ram , 256 Mb 1 GB ye kadar cıkarılabilir. Yani bilgisayarım CS yi kesin kaldırıyor... Sizcede CS bilgisayara zarar verirmi? __________________