Arkadaslar Oncelıkle Merhaba. Hesabın Msn Adresı Benım Uzerıme. Nick : ReaLZooM LvL : 33 Daha Once Banlanıp Banlanmadığı :Hayır.Ticketi vb. Bulunmamaktadır Fiyatı : Arkadaslar Ben Mobıl Odeme Ile Satmam Gerek 15 Lira Yollanıyor. Siz 15 lıra Yollarsınız Yada Bayiden Atarsınız Attıgınız Para ya Gore İtem Veririm.Takası Yapmadan Konusuruz.Itemleri : +9 34 Ortalama +3 Canavar ve +3 Oldurucu Darbe Tası Basılı [ Efsun Olumsuz + 10 , Orklara Karsı Guclu +20 ] Kaplan Plaka +6 Demır Kask +9 Gumus Bılezık +9 Savas Kalkanı +5 Abanoz Kupe +9 Altın Kolye +7 Siyah Celık Zırh +7 [ 2 Adet Var ] Cesaret Pelerını 104 Adet Tecrube Yuzugu 1 Saatlık [5 Adet Var ] Deri Cizme +4 [ 2k hp ] Olumcul Plaka [ Oka Karsı Dayanıklık 10, 5% HP ile Absorbe , 3% Sp ile Absorbe ,2k Hp , Kılıc Savunması 10 ] Ve Hesapta 44 M 480 K Bulunmaktadır. Ama Mobıl Odeme Ile Sattıgım Icın Carı Degılde Itemlerı Felan Satmayı Dusunuyorum. İtemlerı En Az 2 Adet Olmak Sartı Ile Satıyorum. Mesela Sadece Olumcul Plaka Satmıyorum En Az 2 İtem Fiyatı Anlasıcam. Normalde Bırcok Yang Satan Sıteden Fiyat Aldım Itemlerı Satığ 100m Yapıp Satmak Icın Ama Mobıl Odeme Yapmıyorlar.O Para Telefonuma Gereklı.Cıragın Sandıgı Var 40 Levelde Acılacak Hırsızlık Felan Olmayacak Emın Olun.Yoksa Zaten Mofis,Kabasakal,EliteTurks Gibi Sitelerden Fiyat Aldım Cıddı Dusununler Lutfen Arkadaslar Satmam Lagzım KIRMIZI BAYRAK HESAP. İLETİŞİM İCİN TELEFON NUMARAM : 0534 078 08 86 HESABIN RESSIM : http://www.netteresim.com/pictures/9...50d5ca0e80.png __________________