Jail Maple İlgili 3 Soru (yardımlara + rap )
Counter Strike0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- CS:GO
- Counter Strike
- Jail Maple İlgili 3 Soru (yardımlara + rap )
-
28-09-2019, 17:33:44ben bi jail map yaptımda bi server a adminlik karşılığında vericem ama şu iki şey yuzunden kabul etmiyorlar : 1.si hani some1s jailbreak te ctler el başladığında ctler icin silah menusu gelir ya oyle şeyi nasıl yapıcam yardım ederseniz coook allah razı olsun ve repinizide vericem.(yanlız mesela m4a1 silahını sectim veya m249 silahını diyelim , yanında deagle da gelmesini istiyorum.) 2.si surekli team eşitleniyor yani adminlerin adamı ctye transfer yapması lazım ct olabilmesi icin ama burda pro svlerdeki gibi team eşitleniyor ctyi locked yapsa bile adminler yinede team eşitleniyor bunun cozumunu soyleyenden de allah razı olsun ve +repte vericem. 3.soru mapimde leak yok cunku etrafını sky la kaplayıp hollow yaptım sky ı ama lamba koyuyorum map e (light_environment ve normal light) mesela biryere mavi ışık koydum hic ışık koymamış gibi pasparlak oluyor her yer ve buda fpsyi mahvediyor. bu 3 soruyuda veya 1 ini bile olsa acıklayıcı bi cozum getirene dua edicem + rep zaten kesin vericem... __________________