Jail Map Kafesi Butona Bağlama [ Anlatım ]
Counter Strike0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Jail Map Kafesi Butona Bağlama [ Anlatım ]
-
28-09-2019, 17:32:25Sa Arkadaşlar Bugun Size Jail Map Yapımını Anlatacağım Ama 50 Mesajım Olmadığı icin Resimsiz olucak Tek Ve En onemli olan kafesi yani hucreyi butona bağlamayı anlatacağım. Bir hucre cizdik icini kendiniz yapın.Kafanıza Gore Coğu Arkadaşımız Bu kısmını iyi yapamıyor eğer yapacağımız nesne yeni arkadaşlarımızın anlayacağı gibi soyluyorum MAVİ FONLU İse yani Hucrenin telleri VHE kulanan arkadaşlarımız bilir mavi fonlu ise nesneyi oluşturduk nesneyi secip sağ tıkladık; Tie Of Entitiy Dedik ustte func_wall yazan yeri func_door yapıyoruz. Arkadaşlar name yazan yer onemli butona bağlarken kulanacağız orayı kendiniz bilirsiniz ama ben hep kapi yazıyorum arkadaşlar o harf ingilizce olsun yani kapı değil u,ğ gibi harfler kullanmayalım. kapi yazdık demin dediğim mavi fon bunun icin onemli Render Fx i atladık Render Modeyi Solid Yapıyoruz Fx Amauntu 255 yapıyoruz Speed i istediğiniz gibi ayarlayın ben 150 yapıyorum Deloy Before close ile devam eden yeri 15 yapın zaten komutcu 10 a kadar sayıyor 5 saniye kalsın. Birde Angle yazan yer varya orayı kapı ne tarafa gitmek istiyorsanız onu yazın Up:Yukarı Down:Aşağı 0:Sağa 180:Sola Şimdi Butonla Bağlamaya Geciyoruz Bir nesne cizip func_button ozelliği veriyoruz Targetted Object Target Path demin kapi yazdıkya oraya ne yazdıysanız onu yazın biz kapi yazdk Burda bunlar yeter Sonra Flags kısmına gelin ve Dont Move yi secin Tamam kapımız hazır yapamadığınız bir şey olursa ardaari98(at)hotmail,com yapın (at) @ olcak , ise . olacaktır. Herkese Kolay gelsin __________________