Arkadaşlar oncelikle merhaba, Sorunum şudur ben bir ara counter 1.6 oynuyordum ama sonradan nolduysa oldu mouse kafayı yedi yani cok sapıttı adam kasamıyorum tam alıcam duzgunce mouse adama bile denk getiremiyorum cok sallanıyor.herneyse soğudum cs1.6 dan yaptım olmadı soğudum ve sildim arkasından cs.1.5 yukledim ama aynı sorun mouse sallanıyor cok adam kasamıyorum biryerde nvidia yukle yazıyordu yukledim ama buda bilgisayarınızda bulamadığından yuklenemedi diye hata veriyor. nette bunu buldum sanırım cevap bu ama anlamadım mousemde sorun yoktur. Xp'de mouse sensitivity sadece bu registry ayarları değil, oyunu oynadığını cozunurlukte monitorun calışmakta olduğu tazeleme oranı ile de ilgilidir. Kullandığınız surucuye bağlı olarak xp genelde oyunu default olarak 60 hzde calıştırır. Bu durumda ekran kartı ayarlarınızdan "vertical-sync" ozelliğini kapatsanız bile mouse sensitivity bağlamında farketmez. 60 hertz tazeleme oranında kullanacğaınız sensitivity eskisin aşağı yuları 2 katı olacaktır. Eğer tazeleme oranı sorunu duzelten bir program bulursanız hem v-sync ayarı acık şekilde kareler ustuste binmeden yuksek fps ile oynayaiblir hem de alışkın olduğunuz mouse hassasiyeti ile oynayabilirsiniz. Win XP/2000deki tazeleme oranı sorununu duzelten bazı programlar: * Nvidia ******* Tool * *******Lock Şimdiden teşekkurler __________________