Tum Sxe Hatalarının Cozumleri (Denenmiş Uygulanmıştır)
Counter Strike0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- CS:GO
- Counter Strike
- Tum Sxe Hatalarının Cozumleri (Denenmiş Uygulanmıştır)
-
28-09-2019, 17:27:33Arkadaşlar Cas Gaming Olarak Siz Oyuncuların Sxe Sorunlarıyla Karşılaşıp Serverlara Giremediğinizi Gorduk Ve Yardımcı Olma İhtiyacı Duyduk.. Buyrun Arkadaşlar Counter Strike Oynamak Herkesin Hakkı (+18) Serverımı Ziyaret Edebilirsiniz : --> 85.153.27.92 (Turk Server) sXe HATALARI SORUN 1.... Konumuza gelelim eğer oyuna girince sxe injected bir sure sonra hata veriyorsa masa ustune gelin ve sonra tekrar cs'ye donun bir şey olmaz..Eğer oyle hata verdiyse ve kurtulmak istiyorsanız.Sxe injected kapatılacak hatası geldiğinde tamama tıklamadan tekrar sxe'ye tıklayın ve tekrar oyuna girin bir sorun olmıcaktır.Kolay gelsin sXe HATALARI SORUN 2.... s.a arkdaşlar ılk once kolay gelsın cs'de yenı bır devır acıldı tabiki eski wallhack ve dığerhılelerı koruma programı olan cheating-death cs'yi bıraktı ve yerine sXe-İnjected Cıktı.Cıktığı ılk gunden beri sorun olan bu program service pack hatası verıp ve Vistaya uyumlu olmakla bırlıkte cs ye bır cok sorun getirdi.Ben bu sorunlardan bı kac tanesını kendım denıyerek buldum. sXe HATALARI SORUN 3....(Sxe Yukleyince Pc Reset Cekiyor İse) Eger servis pack 2 degılse hıc boşa ugraşmayın.Eger servis pack 2 olupta reset atıyorsa buyrun okuyun.sxe injected programını setuplarken i gree dedıkten sonra Ustte sagda Browse dıye bır bolum var ona tıklayıp "Masa Ustune" ayarların sXe'yi setuplayın Ve setuplama işi bitince show deatlis diye bir yazı yazmakta ona tıklayın sXe setuplama işlemini sona erdirin.Masa ustune tıklayıp yenile yapın sXe injected diye bir klasor acılacak onun ıcındekı sXe'yi calıstırın sakın Masaustunde bulanan sXe'yi calıstırmayın. sXe HATALARI SORUN 4.... Sxe Calıştırıp Oyuna gırdıgımde Msn'den mail gelınce bırden masa ustu gelıyor Sxe kapanıyor ve cs'den otomatik cıkıyor. Arkadaşlar bunun 2 yontemi var 1.si ya Msn yı kapatıp gırıceksınız ya da Sxe-injected sitesinden Sxe'nin Surumu olan Fix yamasını ındırıceksınız bu yama 1.0 2.0 olarak degısıyor o sıtesınde surume gore yamasını gosterıyor. "Fix Surumleride BAZI BİLGİSAYARLARDA HATA VERİYOR BİLGİNİZ OLSUN" sXe HATALARI SORUN 5.... Sxe Calıştırıp Cs'ye Girdiğimde bir sure sonra sXe hata veriyor.Tekrar Calıştırmak İstediğimde ise Pc resetliyor. Arkadaşlar bunun sebebi sXe Setuplarken oluşan bir hatadır nasıl giderilebilir derseniz.Program Download bolumunde;3 Sn'de Trojen Avı programı var Onu indirip pc'yi tarattırın ve hayatınızda hic hata vermemiş şeylerde trojen olduğunun farkına varıcaksınız şahsen ben oyle yaptım ve artık bi sorunum yok 3 Sn Trojen Avı Linki: http://www.greatis.com/unhackme310b.exe sXe HATALARI SORUN 6.... Evet arkdaşlar soylediğim şeyleri yapın sorununuz kalmıcak inş. %99 bir ihtimal veriyorum. 1.yol:sXe injected programına sağ tıklayıp Ozellikler diyoruz (setup'una degıl programına) 2.yol:Ozelliklerden Uyumluluğu seciyoruz. 3.yol:Aşşada ilk kutucukta "bu programı şu uyumlulukta calışmasını istiyorum. 4.yol:O kutucuğa tıkladıktan sonra aşşada bir bolum acılıyor;ona tıklayıp windows 2000 yapıyoruz.Uygula tamam diyoruz ve bitiyor. sXe HATALARI SORUN 7..... Eğer bilgisayarınız service pack 2 degılse internetten bulup indirin ya da service pack 2 yukleyin oda olmadı service pack yukseltin. sXe HATALARI SORUN 8.....( FPS DUŞMESİ ) Arkadaşlar bu fps duşmesi tamamen bir sXe hatasıdır Cs'ye ait her şeyi silin..Sxe 4.8'i kaldırın Fix surumu yerine 4.8 normal surum kullanın..Cs'yi tekrar kurup sXe 4.8 Fixsix surumunu ustte anlattığım gibi setuplayn ve ayarlayın hata kalkacaktır.... sXe HATALARI SORUN 9.... Yukledikten sonra cs'ye girince ALİASLAR OFLİNE yazısı cıkmıyor ve ne zaman servere girdiğinizde sXe injected kapatılacaktır yazısı geliyorsa...Sxe ve cs'yi sil tekrar yukle geciyor..... Sxe'yi calıştırıp cs'ye girdiğnizde hata veriyor ya da aktif hale gecmiyorsa fix surumunu kullanmayın normal surum indirin yoksa duzelmez. sXe HATALARI SORUN 10..... God like Monsterkill Rampage Ses'leri cs'de hata verebiliyor Sxe'yi etkiliyor benim oyunumda o seslerin hic birisi yuklu değil yukleyince sXe hata veriyor ve cs ile uyumluluk sağlanmıyor bu durumada dikkat edin. sXe HATALARI SORUN 11..... Diğer bir sorun sXe acıp oyuna girdiğinizde sxe hatası geliyor ve tıkladığınızda masaustu geliyorsa sxe'yi sağ en alt koşeye cekin yani saatin bulunduğu kısma ya da oyundan quit yazıp cıkın hataya tamam demeden tekrar sxe injected programına tıklayın gecicektirr sXe HATALARI SORUN 12... ( Sxe İnjecTed 4.9 ) SenOyna Online Oyun Komunitesi - Dosyalar - sXe Injected 4.9 sXe HATALARI SORUN 13.... Beyler Sxe injected 4.9 surumu yuklemeden once denetim masasından sxe'yi kaldırın ya da klasorunden unnistall yapın sxe'ye ait herşeyi silmeyi unutmayın setubuna kadar dikkat edin yoksa 4.9'u setuplarken hata verir..... sXe HATALARI SORUN 14.... Arkadaşlar sXe acıp console girince ALİAS OFLİNE YAZISINA DİKKAT EDİN..Eğer o yazı cıkmıyorsa lutfen sxe programını kapatıp tekrar oyuna girin ve surekli deneyin hala aktif hale gecmiyorsa sxe programına tıklayıp guncellenin yanında bulunan secenekler kısmına tıklayıp oradaki kutucukları tik işaretiyle doldurun ve bilgisayara reset atın bu işlemi yaparken HLSW kullanan arkadaşlar oyuna bi zahmet cs'den normal giriş yapsınlar... sXe HATALARI SORUN 15.... Arkadaşlar sXe calıştırıp oyuna girdiğinizde log kayıtlarında sXe'nin acılmadığını gosteren bir yazı geliyor işte sXe Couldun't ya da Launch game gibi yazılar sonucu oyuna giremiyorsunuz bunun bir nedeni belki yklediğiniz oyun yama olabilir ya da girdiğiniz serverlerde SOCL 2 olduğundan bazı map dosyalarını kabul etmeyebilir.Onun icin Cs'nin normal surumunu kullanmaya ozen gosterin bu olayın bir sebebide kullandığınız cfg'lerdende kaynaklanabilir.Onun icin eğer oynamak istiyorsanız bazı yapılması gereken durumlar var eğer "De_dust2 map'i acılmıyorsa arkadaşınızdan rica edin ve cs'nin icindeki d2 map'inin değiştirin ya da modeller'ini tekrar yukleyin...Umarım gecicektir. Kolay gelsin sXe HATALARI SORUN 16.... Oyuna girerken sXe intercepting hatası alan arkadaşlar...bu hatanın cozumunu daha once vermiştim ama bu 2.cozumu uyguladıklarıma gore "cs'nin icinde bulunan hl.exe dosyasından kaynaklanan bir durum olduğunu anladım ve msn'den yada internet sitelerinden arkadaşlarınızdakı hl.exe dosyalarını değiştirdiğiniz zaman duzelebilieceğine inanıyorum değiştirdiğiniz dosya eski surum olmamasına dikkat ediniz.Bu cozum her bilgisayarda olmuyor bunuda biliniz her hl.exe değişimi bu hatayı HER ZAMAN duzeltmiyor." sXe HATALARI SORUN 17.... Eğer kullandığınız anti-virus markası KAYSPERSKY turuyse sXe kullanımını Acmaya bilir.O Anti-Virus ne kadar iyi olursa olsun başkasını kullanmanızı tercih ediyrum.... sXe HATALARI SORUN 18.... Arkadaşlar sXe'ye tıklıyorsunuz yanda kum saati cıkıyor ve sXe acılmıyorsa "alt + ctrl + del yapıp işlemlerden sXe'yi sonlandırın" duzelecektir. "alt + ctrl + del yapıp EN UST SAĞDA DOSYA VAR ONA TIKLAYIN CALIŞTIRDAN SXE KLASORUNUN BULUNDUĞU YERİ DOĞRU YAZIN VE TAMAM DİYİN.... SxE HATALARI SORUN 19. (ALINTIDIR ARKADAŞLAR) FPS SORUNU Bir zamanlar bende de olduğu gibi sanırım coğu kişide sxe'den dolayı playerlar fps duşmesine veya ping oluşmasına mahruz kalıyor. Bundan kurtulmanın yolunu anlatayım sizlere.Sadece 1.6 icin gecerlidir. İlk once Cs yi ve sxe yi pc ' den kaldırıyoruz.Kaldırdıktan sonra Aşağıda verdiğim linkten Combofix'i calıştırıyoruz.Program Bilgisayarınızı tarıyor ve res atıyorsa sorun yok demektir.Pc kendini resetledikten sonra cs ' yi tekrar kuruyoruz.Cs 'yi kurduktan sonra v23 patch değil gene aşağıda verdiğim linkten v26 patch i kuruyoruz.C/program files/Valve yi secip Solda olan "??????" na tıklıyoruz ve Patch yapıyor.İşlemler bittikten sonra sxe 4.8 fixsiz olanı kuruyoruz.Masaustundeki sxe'ye sağ tıklayıp ozellikler Uyumluluk sekmesine geliyor ordan Windows 2000 yi secip uygula tamam diyoruz ve sorununuz ortadan kalkmış oluyor.Saygılar. Cevaplarınızı bekliyorum... Link : RapidShare: 1-Click Webhosting SxE HATALARI SORUN 20 (FPS DUŞMESİ VE MS OLAYINA KESİN COZUM) Mujdeler olsun... umarım bu virustur herkesteki hatanın kaynağı Bendede sxe actığımda 10 15 fps veriyordu, anlatacaklarımı yaptım ve işe yaradı ilk once bu virus sizde varmı diye bakacak olursa ; başlat>calıştır>msconfig diyerek msconfig i acıp başlangıc sekmesini tıklatın ve amvo.exe adında başlangıc ogesi gorurseniz yanındaki kutucuğu boşaltın... devam.. daha sonra amvo.exe nin silinmesi icin bulduğum script i indirip pc nizi taratın sırayla onay falan kıl tuy alacaksını taratırken ve sonunda işe yarıyor Vb script: YourFileHost.com - Free hosting for ALL your files S4 Lan bu amvo yu neden siliyoruz diyecek olursanızda eleman yazmış Amvo.exe Amvo.exe dosyası nedir nasıl bir şeydir diye merak edenlere kısaca ozet geceyim. Amvo.exe, bilgisayarda system32 klasorunun altına yerleşen ve icinde gizli dosya olma ozelliğini barındıran zararlı bir dosyadır. Ayrıca msconfig' den bakıldığında acılışa kendini eklediğinide gorebilirsiniz.Bu zararlı exe' nin yanında amvo1.dll ve amvo0.dll dosyalarıda beraberinde gelir ve o dosyalarda aynı ozelliğe yani gizli dosya olma ozelliğine sahiptir. Bu dosya bilgisayarımıza nasıl bulaşır ve bulaştığında ne olur, neye etki eder? Hemen cevabını vereyim, bu dosya bilgisayarınıza "Flash Bellekleriniz sayesinde bulaşır. Sistemde yavaşlamaya ve en buyuk etkisi olan gizli dosyaların goruntulenememesine neden olur. Yani siz gizli dosyaları goster seceniğini secseniz bile sistem gizli dosyalarınızı gostermez. birde ben oyunu actığımda fps 20 yi kokluyordu fps_modem 1 olmus ben onu 100 yaptım 100 fps yi elde ettim ... DİP NOT : DOWNLOAD ETMEK İCİN SİTEDEKİ YERE İYİ BAKIN EN UST SAĞ KISIMDA GİRİLECEK KODLAR VE DOWNLOAD ETMENİZİ SAĞLICAK BUTON BULUNMAKTA DİKKATLİ BAKIN GORUCEKSİNİZ SxE HATALARI 21 (NOT DEFTERİ HATASI) Not defterlerinde boyle bir hata cıkıyorsa ERROR: Control-code time-out: inconsistent information - ERROR: [ SYSENTER / Int2E ALTERED [0x804DD89F][0xF41DD4B0] [WINDOWSsystem32TUKERNEL.EXE] BU hata Bilgisayarınızın ekran ayarıyla ilgilidir eğer TUKERNEL.EXE dosyasını duzeltirseniz gecer yani eski ekran ayarınızı tekrar yklemeniz lazım kolay gelsin. sXe HATALARI 22 (sXe KAPATILACAKTIR HATASI) Arkadaşlar biliyorsunuz sXe guncellenen bir program ve bazı olşturduğu hataları sonucu ust uste yeni surumleri eklenebiliyor.Sxe yeni surumu cıktıktan hemen sonra fix surumu gelmiyor 1 gn ya da 2 gn sonra fix surumu geliyor.Fix surumu olmayan sxe'lerde sxe kapatılacaktır hatası alıp duruyorsunuz.Bu hatanın duzeltiminin olmadığını ust hata cozm yerlerindede soylemştm.Yapılabilecek 2 şey var 1.si Pc'ye reset cekip tekrar devam etmek. 2.si sxe kapatılacaktır hatasını mausla surukleyerek sağ en alta saat'in olduğu kısma getirerek orada bırakmak ve oyuna girmek. Bunlardan sadece 1.si kesin cozdmdur 2.sinde ise bazen cs'ye girmeyebilir ya da sXe calşmayabilir.mlsf yapcak bir şey yok. sXe HATALARI 23...(Sxe Acıp Girdiğinizde CS'de DONMA OLUYORSA) Arkadaşlar Verdiğim linkteki programı indirip pc'yi taratın sorun ortadan kalkıcaktır. kill_amvo_virus_usb_en.zip ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ... 2 DİP NOT : ALINTIDIR ! sXe HATALARI 24 (DDSXEİ.SYS HATASI COZUMU) Arkadaşlar "ddsxei.sys hatasının cozumu şoyle." sXe injected programı calışan arkadaşınızdan rica edin.. 1.si sxe'ye sağ tıklayp ozellkler deyin 2.si Ozellkler dedikten sonra hedef bul simgesine tıklayın 3.su acılan klasordeki ddsxei "45-46 arasında değişiyor" lk dosyayı alın ve kendi dosyanızla değiştirin 4.sorun 50 kişide denenip 45'inde olumlu yanıt almştır.Umarım sizde o 45 arasında olursunz __________________