Merhaba arkadaşlar. Ben Cs 1.5 serveri kurdum hicbir eksiğimiz yok. tum modları kurduk denemek icin 2-3 gun oynlar oynadik serverda. ve sonunda sxe yapmayada karar verdik. Fakat Sxe yi servera yukleyip oyuna grdiğimiz zaman hatalar alıyoruz.. ilk olarak giren herkez ' alias c_maxdistance ' hatasi aldı. ben dahil olmak uzere. bunu internette araştırdım. Config den silin diyo fakat configde boyle bir satır yok .. ben Configi direk silip girdim yine aynı hatayı verdi. bazı arkadaslar ck uğraşp bi şekilde grince bu kez onlarda ' alias c_maxpitch ' ve bazilarinda ' alias cl_bob ' hatasi veriyormş.yani Sxe yi yukledik yukleyeli oyun oynayamıyoruz. Sxe sizde herkez hile acacağı icin tadı olmaz oyunun..Yardımlarınızı bekliyorum .. Şmdiden Teşekkurler.. [IMG]http://img4.**************/img4/2480/84463260.jpg[/IMG] Buda caps.. beLirttigi dosya Config de yok.. beni sinir eden de bu orda da sil diyor.. bu arada da Benim bilgisayarim server. tek ben giremesem anlarm digerlerinde de ayni hata.. __________________