sXe Injected Nedir Ne işe yarar?
Counter Strike0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- sXe Injected Nedir Ne işe yarar?
-
28-09-2019, 17:25:30sXe Injected Nedir ? sXe İnjected 14/11/2006 Tarihinde Arjantinli "Desarrollo de Software" Tarafından Yazılan Gelişmiş Bir Antihile Sistemidir. sXe İnjected Bircok Online Oyun Sunucusunda Son Zamanlarda Yerini Almış Durumdadır. Cunku UnitedAdmins (UA)' in 2000 Yılında Yazmış Olduğu "Cheating Death" Adlı Antihile Sistemini 15/03/2007 ' de Artık Guncellemeyeceğini ve Tamamen Desteğini Cektiğini Belirterek Sitede Bulunan Tum Download Linklerini Kaldırdı. Bunun Uzerine Arjantinli Yazılım Grubundan sXe İnjected Adında Başarılı Bir Anti-Hile Sistemi Geldi. Her Nekadar Cheating Death Gibi Cıktığı Andan İtibaren *****er' lar Tarafından Kırılsa da Arjantinalı Grup Desarrollo Surekli Olarak Cıkan *****li Hilelere Karşı sXe İnjected Sistemini Guncelliyor. Şuan İcin Başarılı Bir Sistem Ama İlerisi İcin Uzun Sure Kalacak Gibi Gozukmuyor. Desteklediği Oyunlar : Counter Strike 1.6 Counter strike 1.5 Day of Defeat Natural Selection Team Fortress Clasic Deathmatch Classic Opposing Force Condition Zero sXe İnjected ' i Nasıl İndirebilirim ? U-S Download Bolumunden İndirebilirsiniz. sXe İnjected ve Karşılaşabileceğiniz Sorunlar ? - Burada Anlatılan Sorunlar Gercek (Real) Kişilerin Başına Gelmiş Sorunlardır. ve Cozumleri Aşşağıda Anlatılmıştır. Soru 1 : Server ' a sXe İnjected Acarak Giriyorum Fakat sXe İnjected Acık Değil Mesajını Alıyorum ve Oyundan Kickleniyorum Ne Yapmalıyım ? Cevap 1 : Oncelikle sXe İnjected ' in Sağ Alt Koşede Calıştığına Dair Simgesini Gormelisiniz. Bilgisayarınızın Sağ Alt Koşesinde sXe İnjected Simgesi Varsa Calışıyor ve Aktif Durumdadır Demektir. Oyuna Rahatlıkla Girebilirsiniz. Oyuna Girdiğinizde Tekrar Aynı Hatayı Alıyorsanız Bunun Birkac Nedeni Olabilir ; A. Cheating Death veya Farklı Serverlara Ait Cd Clientleri İle sXe İnjected 3.4 ' u Aynı Anda Calıştırmayın. B. Cheating Death veya Farklı Serverlara Ait CD Clientleri İle sXe İnjected ' i Yuklemeyin. Yani Bilgisayarınızda Hem Cheating Death veya Başka Bir Client Hemde sXe İnjected Yuklu Olmasın. Bazı Kullanıcılarda Sorun Yaratabiliyor. Soru 2 : "dll enject edilemedi" Şeklinde Bir Hata Alıyorum Nasıl Duzeltebilirim ? Cevap 2 : Makinada Kurulu veya Aktif Olan Firewall ve Antivirusleri Kapatarak Tekrar Programı Calıştırmayı Deneyin. Oyuna Girdiğinizde Tekrar Aynı Hatayı Alıyorsanız Bunun Birkac Nedeni Olabilir ; D. Cheating Death veya Farklı Serverlara Ait Cd Clientleri İle sXe İnjected 3.4 ' u Aynı Anda Calıştırmayın. E. Cheating Death veya Farklı Serverlara Ait CD Clientleri İle sXe İnjected ' i Yuklemeyin. Yani Bilgisayarınızda Hem Cheating Death veya Başka Bir Client Hemde sXe İnjected Yuklu Olmasın. Bazı Kullanıcılarda Sorun Yaratabiliyor. Soru 3 :- Bilgisayarı Acıyorum "sXe İnjected 3.4" u Başlatıyorum. ve Bir Sure Sonra Bilgisayar Kendiliğinden Restart Atıyor. Nedeni Nedir ? Cevap 3 : Bu Sorun ; Aynı Bilgisayarda Hem Cheating Death Hemde sXe İnjected Kurulu Olduğu Zaman Bazı Kullanıcılarda Ortaya Cıkmaktadır. Oncelikle Cheating Death ve sXe İnkejected ' i Bilgisayarınızdan Kaldırın. Daha Sonra Sadece sXe İnjected Kurun. Bir Sure Bu Şekilde Bilgisayarınızı Kullanın Sorun Buyuk Olasılıkla Devam Etmeyecektir. Soru 4 :sXe acıp oyuna girince kaspersky anti-hile programı counter-strike da virus buluyor ve programı kapatıyor ? Cevap 4 : Sxe İnjected ' i Yukarıda Verdiğimiz Download Adreslerinden Sadece TeknoTR Sunucularındaki ve Resmi Sitesinde Bulunan Linklerden İndirseniz Sizin İcin Daha Guvenli Olacaktır. Cunku Ekibimiz Kasperksy İnternet Security 7.0 Programı İle Tarama Yaparak sXe İnjected 6.9 ' u TeknoTR Sunucularına Upload Etmiştir. Ayrıca Siz İndirdikten Sonra Tekrar Tarama Yapabilirsiniz. __________________