Mic ALdım En kısa zamanda VHE sesli Video DERSLER Başlıcaktır...
Counter Strike0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Mic ALdım En kısa zamanda VHE sesli Video DERSLER Başlıcaktır...
-
28-09-2019, 17:22:06Evet beyler başlıkta dediğim gibi MiC aldım bugun Sırf size ders anlata bilmek icin Taylor Swift Mapper PACK icindekiler: 5 sesli videolu anlatım Valvehammer editor Map yapımı %100 2 (Silah) Skin yapımı skin Edit (skin yapımı 0'dan yapım): %100 2 (araba,pelerin,player,zombi vs ) Model Yapımı : Model edit Ve 0'dan yapım olarak 2 video hazırlıcam Şimdiden Herkese başarılar Dilerim NOT : Bu mapper pack ne işe yarıcak ne gibi yararları olucak bize ? Cs 1.6 icin 12 yaşında cocuk bu mapper pack sayesinde Prof olmasada bir map yapabilicek Seviyeye Gelecektir Hatalar cozumleride Videoda Anlatılacaktır.. İlginiz icin Ty MSN VE FACE adresim Aşağıdadır Videolar FACE ve download link olarak 2 yere upload edilecektir youtube Goruntu bozuk oldugu icin facebook dan Size dersleri verecegim Herkese ReaL ve Oyun hayatında Başarılar dilerim 0'dan ModeL YAPIMI (ALINTI K bakmayın programlar darkb3ll3 arkadaşın dedigi gibi zor bulunuyor ve cok zor videoyu izleyin kendiniz gorun bide adam onceden yapmış ) Edit i kendim cekicem : http://www.youtube.com/watch?v=IFXN7...eature=related TAVSİYE : CS BİR OYundur KNİGHT bir oyundur 1 oyun yuzunden Arkadaşlarınız ve cevrenizden vazgecip tum zamanızı Pc başında gercirmeyin evet guzel gozukuyor ama sonunda Kotu olan size olur (Taylor Swift Kaloriferci şuanda ) ama merak etmeyin 1 sorunun mutlaka 3 cozumu vardir [ZOR,ORTA,KOLAY] olarak 3 e ayrılır ve okuldan atıldınız veya okuldan aldılar merak etmeyin 40 yaşında adamlar AKşam liseleri war google de araştırın bulursunuz belirli bir miktar odeyerek Lise veya uni okuma şansı sizlerle) __________________