Cs:Go Elo Boost.
CS:GO0 Mesaj
●48 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- CS:GO
- Cs:Go Elo Boost.
-
28-09-2019, 07:51:15Kayıtlı ÜyeMerhaba arkadaşlar; Oncelikle soylemeliyim ki boost işini TL ile değil Skin ile yapıyorum Supremeye kadar tum ranklara kısa sure icerisinde hesabınızı rahat bir şekilde KESİNLİKLE HİLE VE BENZERİ BİRŞEY KULLANMADAN boostlarım.Smurf olarak hesap boostlamaktan zevk alıyorum daha once kendime ve arkadaşlarıma ait bircok hesabı kısa surede istedikleri ranklara boostladım. Fiyatlandırma olarak sabit bir fiyat soylemeyeceğim cunku dediğim gibi TL ile değil Skin ile yapıyorum.Siz bana bir skin teklif edersiniz bana uygunsa anlaşırız ve istediğiniz ranka boostlarım.Oyundan tanıştığım ve bana skin karşılığı boost teklif eden bircok kişiyi de istediği ranka cıkardım. Ornek veriyorum bana; dostum 3.5 liralık bir skin al ve beni nova 2 den nova 3'e boostla dersiniz.Bana uygunsa anlaşırız skini alır hesabınızı boostlarım. Ayrıca elimde 2 adet kullanmadığım lem ve le hesap vardır isteyene uygun fiyata bırakabilirim.Yine maclarının videolarını upload edebilirim ki hile hurda olmadan kasıldığını gorebilesiniz. Guven konusuna gelirsek P.M yollarsanız telefon numarımı veya Skype adresimi veririm ve konuşuruz... __________________