Selam arkadaşlar. Dun sabit olan konuya mesaj atmıştım, sorgusuz sualsiz mesajım silinmiş. Silen insan evladı bari neyi yanlış yaptığımı belirtseydi de hatamızı oğrenseydik. Her neyse, bu sefer aynı mesajı ayrı bir konu olarak actım. Bilindiği gibi piyasada 50 ytl ye duştu bu wow ve ben de almaya karar verdim. Bir kac sorum olacak:1) Belki de yeni bir mmorpg cıktı veya cıkmak uzere o yuzden mi ucuzlattılar?, bekleyip yeni cıkacak olan bir mmorpg mi alayım sizce? 2) Bu oyunu aldıktan sonra ek paketti carttı curttu başka bir şey de almam gerekiyor mu? varsa boyle bir ek pakedi falan onu almadan zevk alarak bu oyunu oynayabilir miyim? 3)Turkiye'de pre paid kart bulabilir miyim oynamak icin? 4) Bulamazsam, kredi kartım yok, bir arkadaş verecek kartını sağolsun ama o da ben de bu işlerden hic anlamıyoruz; bu oyun paraları doviz uzerinden cekecek anladığım kadarıyla; illa doviz hesabı falan mı gerekiyor? 5) Bir ay bedavaymış galiba bu oyun, bu bedava kısmı tarihi nasıl işliyor? Yani yarın(28 Temmuz) da acsam bir hesap, Ağustos'un ilk gunune kadar mı bedava olur yoksa 28 Ağustos'a kadar mı? 6) Bu oyunu alıp hesap acarken illa tek bir sunucu secip omru billah ordan mı oynanıyor, farklı sunucularda aynı karakteri kullanabilir miyim? ve farklı sunuculara gecersem bir de o sunucuya mı para vermem gerekecek? Ayrıca alırsam hangi sunucuda oynayayım sizce? En sağlam ve sorunsuz olanı hangisi?7) Son olarak şoyle sorayım: Ben bu konularda hicbirşey bilmiyorum, rahatlıkla anlaşılıyordur zaten. Bu oyunu alıp, hesabı acıp, oynamam icin tam olarak neler yapmam gerekiyor? Zahmet olmazsa biriniz cevaplayabilir mi sorularımı? Dunya para vermeden once tam olarak bilgileneyim dedim. Kolay gelsin herkese. Tekrar soylemek istedim. Bu sefer de mesajımı silecekse biri, insanlık yapsın da nerede hatalı olduğumu belirtsin. __________________