FalleN’dan buyuk hareket! Deneyimli CS: GO oyuncusu, Guney Afrika ekibi Bravado’nun yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle yardım yayını serisi başlattı. CS: GO sahnesinin sevilen isimlerinden FalleN, Bravado takımına yardım toplayabilmek icin kendi kanalından canlı yayın yaptı. MIBR kaptanı Fallen, maddi sıkıntılar nedeniyle zor gunler geciren Bravado’ya destek olmak icin unlu isimleri konuk ettiği canlı yayın serisine başladı. Guney Afrika temsilcisi, yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle oyuncularını turnuvalara goturememe ve bu ayın sonunda Guney Afrika’ya geri donme gibi sorunlarla karşı karşıya kaldı. Guney Afrika’da herhangi bir sponsor ve maddi destek bulamayan ekip, sadece turnuva gelirleriyle ayakta durmakta oldukca zorlandı. Bu duruma kayıtsız kalmayan FalleN, Guney Afrika temsilcisine destek olabilmek icin Twitch’te Brezilya’dan ve espor sektorunden unlu isimleri konuk aldığı canlı yayın serisine başladı. Bu canlı yayınlarda elde ettiği tum gelirleri de Bravado takımı icin acılan fona aktararak buyuk bir yardımda bulundu. Guney Afrika’dan daha iyi başarılar elde edebilmek icin Kuzey Amerika’ya taşınan Bravado ekibi, bunun meyvelerini de kısa surede almıştı. Global sıralamada kısa surede 25. sıraya kadar yukselen ekip, başarılı bir donem gecirdi. Ancak arkasında maddi bir destek olmayınca Amerika’da yaşamakta zorlanan Bravado ekibi, yardım icin bir fon da başlatmıştı. Bu yardım ise ekibin Amerika’da kalma suresini arttırarak, sponsor ve maddi destek bulma şansını da yukseltecek. Unlu esporcu FalleN, Twitch uzerinden yaptığı bu yardım yayınlarıyla buyuk takdir topladı. playerbros __________________