Get_RighT: “Sinirler benim gucum ve zayıflığımdır. Gergin olmayı tercih ederim. Endişeli olmadığım zaman daha kotu oynarım.” Counter-Strike’ın efsane oyuncuları arasında yerini almış olan GeT_RiGhT’tan CS: GO’da kariyer yapmak isteyen oyunculara ozel tavsiyeler geldi. Deneyimli oyuncu VPesports‘a verdiği roportajda cok onemli acıklamalar yaptı. “Yetenek mi, calışmak mı?” gibi herkesin merak ettiği soruyu da cevaplayan unlu isim, yaşı, takma ismi nereden geliyor gibi merak edilen diğer soruları da yanıtladı. Hangi yaşta CS: GO’da yuksek seviyelerde oynamak mumkun? Yaşın onemli olduğunu sanmıyorum. Asıl onemli olan motivasyonun. Bir cok insanın bu oyunda gercekten harika olduğunu gordum, ancak yaşamlarında bircok farklı şeylere sahip olmaya başladılar. Ailelere başlamak ve daha eğlenceli şeyler bulmak, iki isim vermek. Yani yaş meselesi bir soru değil. Hayatınızdaki her şey yolundaysa, kız arkadaşınız ve etrafınızdaki insanlar CSGO ilginizi kabul ediyorsa, tamamen CS oynamaya odaklanabilirsiniz. Olmazlarsa, yuksek bir oyun seviyesinde olmakta zorlanacaksınız. Bu oyuncular icin zor bir soru cunku daha fazla ne yapmak istediklerini secmeleri gerekiyor. İşimi tam olarak kabul eden bir kız arkadaşı, arkadaşları ve ailesi olduğu icin şanslıyım. En iyi formunu hangi yaşta yaşadın? Ben 20-25 yaşları arasında olduğunu duşunuyorum. Ben yetenekli doğmadım, her zaman gercekten zor bir işti. Diğer profesyonel oyunculardan biraz daha fazla oynadım. Bu benim avantajımdı. Major kazandıktan sonra tekrar rekabet etmek icin motivasyonu nasıl canlı tutuyorsunuz? Bir suredir bu hissi hatırlamam gerekiyor. Her neyse, benim motivasyonum asla azalmadı. Zirvede olmak icin elinizden geldiğince cok calışmanız gerekir. Dediğim gibi, her zaman daha iyi olmak icin cok oynadım. Oyun oynamayı bırakamadım cunku bir şey kazandım. Motivasyonum asla batmaz. Ben her zaman oyuna geri donup daha cok oynamak istiyorum cunku hep kazanmak istiyorum. Ben her zaman en iyisi olmak isterim. Mirasımı zaten inşa ettim, ancak daha buyuk hale getirmek istiyorum, herkesin GeT_RiGhT’nin en zor calışan profesyonel olduğunu ve yetenekli olmasalar bile cok calışıp iyi sonuclar alabileceklerini bilmelerini istiyorum. S1mple’ye bak. Birkac yıl once iyiydi, ama ozel bir şey yoktu. Yeteneği ile birlikte sıkı bir calışma yaptığında, kelimenin tam anlamıyla coldzera, device vb. İle birlikte dunyanın en iyi oyuncusu oldu. Coğu oyuncu antrenmandan sonra uykuya dalar ve bazıları FPL oynar. Onun gibi oyuncuları izlerken cok motive hissediyorum. playerbros __________________