merhaba arkadaşlar hesabımı normalde satmıştım ama alıcak aarkadaş baya bir sure oyaladı para yollamadı ve sonrada vazgecti malesef bazen oluyor boyle şeyler. her neyise ben konuya doneyim. bu muhteşem hesap dop dolu bir hesap nerden başlasam inanın bilemiyorum. oncelikle şunu soyliyeyim... hesaba ait gizli soru cevap biliniyor. hesaba ayit soy ismi biliniyor hesaba ayit kimlik fotokopisi verilecek(hic şupheniz olmasın) en guzeli hesap kayıtlı mail adresi ile birlikte verilecek siz isterseniz değiştirirsiniz yani guven anlamında sorununuz olmasın ANKARA-İZMİR elden satışa uygundur bilginize konunun en altına telefon numaramı yazıcam.. o zaman once bir armory paylaşarak konuya başlıyalım.. https://worldofwarcraft.com/en-gb/ch...r/Ethern%C3%A6 olurda link bozuk olursa veya problem olursa iletişime gecin lutfen şimdi bu armory link mage karaktere ayit bfa da main olarak kulanıldı bfa da ucma olayı gelince mage ile bu olayı tamamlıyabilecez nitekim 1500 puanlık bir rep ihtiyacı kaldı. mage dışında bir onceki paketlerde main olarak kulanılan rogue mevcut kendisi horde TN de shaman var yine TN de paladin var yine TN de kazzak ta priest buraya kadar olan herolar 120 lvl bunun dışında outlook ally de 110 DH var kazaak horde de 110 warrior var mage yeni ırk olan NGİHTBORNE shaman ise MAG'HAR ORC TUR evet :shaman-mage-warrior-paladin-priest-rogue bu kılasların artifact tmogları ve dahi class mountları alınmış durumdadır tmog olarak ciddi anlamda dolu dolu bir hesap kısmet olurda alırsanız anlıcaksınız. 256 mount la birlikte beni en cok cezbeden infinite timereaver var. ve bir cok rare mount. fos achileri legacy achileri cidden duzenli kasılmış 10 yıllık bir dijital koleksiyondur. butun paketleri en ust seviyede alındı blizz shop ta hemen hemen herşey alınmış durumda. nerdeyse 19k achi mevcut. daha yazamadığım bircok şey var sayfa sayfa yazmak isterdim ama armory herşey anlatıyor zaten. detaylı bilgi icin wp den msj atarak veya ozelden msj atarak sorularınızı sorabilirsiniz. hesap icin istediğim fiyat cuzzi bir pazarlık payı olmak ile birlikte 2000 tl dir aslında cidden komik bir rakam cunku gercekten emek harcanmış bir hesap 15 gunluk bi game time mevcut alana şimdi den hayırlı ve uğurlu olsun. iletişim 0507 2018 28 79 __________________