merhaba arkadaşlar ilanı fazla uzun tutmicam muhteşem bir hesap ile karşınızdayım 116 titel bazı tbc mountları cok fazla rare mount bfa full exalted ally ve horde. bitmek uzere olan exlated ler ile birlikte 80 ne yakın repu. sayamadığım bir suru şey masrafsız evladiyelik hesap blizz shop nevar ne yok alınmış durumda butun paketler koleksiyon olmakla birlikte vanilya paketi de koleksiyon olarak alındı. icindeki shaman tr de yoktur dunyada sayılıdır idda ediyorum. size armory linki veriyorum buyrun inceleyin daha detaylı bilgi ve sorularınız icin konu sonuna yazacağım tlf dan ulaşabilirsiniz. oncelikle şunu soylim satış icin bir acelem yok 4 ay game time var ve guncel olarak oynanıyor bfa icin de gayet iyi durumda dır alın masrafsız oynayın. istediğim bedel teklife acıktır en ust teklifi verene vereceğim armoryden inceleyin fos achileri legacy leri ve diğerlerini. ondan sonra tek lif edin ve lutfen sacma sapan teklifler ile gelmeyin sadece biliz shoptan alınan mount ve petler ile birlikte hesapta bulunan tbc mountlarını bugun almaya kalksanız 6k yı gozden cıkarmanız gerekiyor bilen bilir shaman daki T1-T2-T3 setleri gold ile almaya kalksanız en az 3k da o eder ben zaten tr şartlarında ucuk bir rakam talep etmiyeceğim ama hesabın hakını da alacağım sacma sapan hesaplar 2-3k ya satılıyor surekli takip edip bakıyorum. neyse buyrun armory tabi bu main karakterin armory si hesapta all ve horde deki 120 ve 110 laral yedekler dahil iki futbool takımı cıkar https://worldofwarcraft.com/en-gb/ch...her/Happytotem tekliflerinizi bekliyorum olan ustu bir transmog koleksiyonu var hesabın cidden dudak ucuklatıcak cisnten shamnda 116 titel KHAN DURUİD HARİC BUTUN CLASS MOUNTLAR ACILMIŞ DURUMDA 525 MOUNT ooOOo 4 heronun artfact mage tower kuleleri bitmiş durumda. okadar cok şey varki molted drake 0507 2182879 kandırın beni canlarım satmaya meyilliyim ama tekliflerinize bağlı 25k achi ve bitmek uzere olan bir dunya achi ile birlikte 27k olması icten dahi değil iyi forumlar dilerim. __________________