Gunumuz işletim sistemleri icin optimize edilen oyunlar ve genişleme paketleri, sizi efsanenin başlangıcına goturecek. Gunumuz işletim sistemleri icin optimize edilen oyunlar ve genişleme paketleri, sizi efsanenin başlangıcına goturecek. Azeroth’un gozupek kahramanları, duyduk duymadık demeyin! Bugun sizlere gercek zamanlı strateji klasiği Warcraft: Orcs & Humans ve Warcraft II Battle.net Edition’un, Good old Games (GOG.com) uzerinde yayınlandığını duyurmaktan buyuk mutluluk duyuyoruz. Platformla gercekleştirdiğimiz işbirliğinin orijinal Diablo’dan sonraki yeni meyvesi olan bu oyunlar, Warcraft: Orcs & Humans ve Warcraft II Battle.net Edition’ın yanı sıra Tides of Darkness ve Beyond the Dark Portal genişleme paketlerini de iceriyor. Bugunden itibaren oyunseverler, efsaneyi başlatan bu klasikleri ilk kez GOG.com’a ozel, dijital ve DRM-free olarak oynayabilecekler. Warcraft: Orcs & Humans, sizleri Azeroth icin yapılan orijinal savaşın gectiği gunlere goturecek. Bu savaşta insanların ya da orkların saflarında yer alacak, duşmanlarınızı alt etmek icin var gucunuzle mucadele edeceksiniz. Warcraft II ve genişleme paketi ise bu amansız savaşı sadece denizlere taşımakla kalmayacak aynı zamanda hem Alliance hem de Horde olarak bilinen kuvvetlerin temelini oluşturan elfler, troller, cuceler gibi farklı ırklarla tanışmanızı sağlayacak. Warcraft: Orcs & Humans’ın GOG.com surumu, gunumuz işletim sistemleriyle uyumlu calışmak uzere optimize edildi. Benzer şekilde, Warcraft II’yi GOG.com uzerinden satın alanlar oyunun iki farklı versiyonuna sahip olacak. Bu versiyonlardan biri yuksek cozunurluğu destekliyor ve LAN bağlantıları aracılığıyla cok oyunculu oynanışa olanak tanıyor. Warcraft II’nin klasik versiyonu ise orijinal SVGA grafiklere sahip ve Battle.net’in klasik surumu uzerinden matchmaking olanağı sunuyor. İnternethaber __________________