Shroud, CS: GO’da Efsanevi Kartal bile olamadı!
CS:GO0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- CS:GO
- Shroud, CS: GO’da Efsanevi Kartal bile olamadı!
-
28-09-2019, 07:41:12Kayıtlı ÜyeBir CS: GO macından sonra Shroud: “Hayatım boyunca bu rutbede olmadım.” Aylar sonra ilk kez canlı yayını sırasında CS: GO MatchMaking oynayan oynayan Shroud, kazandığı ilk macın ardından hic beklemediği bir rutbeye sahip oldu. Uzun zaman dereceli mac oynamadığı icin hesabının rutbesi silinen yıldız isim, MM oynadığı ilk macın ardından yeniden rutbesine sahip oldu. Ancak bu rutbe hic de beklediği gibi olmadı. Normalde her oyunda zirveyi goren isim bu sefer zirveden bir hayli uzaktı. Shroud, ilk macın ardından Seckin Muhafız rutbesini aldı. FPS oyunlarının en iyi oyuncusu olarak anılan isim, bu sonucla beraber CS: GO’nun en yuksek rutbesi olan Dunyaca Seckin’den tam beş rutbe uzakta kaldı. O anlar canlı yayına boyle yansıdı. İzleyiciler her zaman zirvede gormeye alışık oldukları ismi bu sefer alt derecede gorunce, sohbet ekranında bu duruma takılmadan edemedi. Unlu yayıncı da bu konu hakkında eğlenerek “Hayatım boyunca bu rutbede olmadım.” dedi. İnternethaber __________________