22 yaşındaki OKOLICIOUZ, Virtus.pro ile olan sozleşmesinin bitmesinin ardından takımdan ayrıldığını duyurdu. Polonyalı oyuncu, Twitter hesabından yaptığı duyuru ile birlikte yeni maceralara atılmak istediğini ve takımdan ayrıldığını belirtti. 3 ay once Pawel “byali” Bielinski’nin yerine takıma dÂhil olan oyuncu, sadece 2 ay aktif kadroda kalabilmişti. Takımın yeni oyuncular denemek istemesinin ardından yedeğe cekilen genc oyuncunun yerini, AGO takımından Tomasz “phr” Wojcik doldurmuştu. Takımdaki rolune alışamadığını soyleyen OKOLICIOUZ, bir acıklama yayınladı: “Dunya Sıralaması’nda 32. liğe yukselmiş olsak da bazı şeyler tam oturmamıştı. Bence problemin ana sebebi hepimizin, ben de dahil agresif oynamamızdı. Onlar defansif bir oyuncuya ihtiyac duyuyorlardı. Daha fazla bomba atan, utility kullanan vb. Oyun icinde agresif oynayan bir oyuncu olsam bile bu role uygun oynayabileceğimden emindim. VP’de oynamak benim hayalimdi, en azından deneyebilirdim. “Gecen sure sonrasında işlerin istediğimiz gibi gitmediğinin farkına vardık. Bu rolde daha fazla tecrubeye sahip bir defansif oyuncuya ihtiyacları vardı ve ben artık bu rolde daha fazla oynamak istemiyordum. Yine de bu muhteşem bir tecrubeydi. Sadece antrenmanlarda değil, buyuk turnuvalarda da dunyanın en iyi takımlarına karşı oynama şansı buldum. “Bu hatamdan bir şey oğrendim. Birisi, tercih ettiği rolu her zaman soylemeli. Hic tecrubesi olmadığı başka rolu denememeli.” Virtus.pro takımının şu anki kadrosu şu şekilde: Janusz “Snax” Pogorzelski Michał “snatchie” Rudzki Michał “MICHU” Muller Arek “Vegi” Nawojski Tomasz “phr” Wójcik (Deneme) Jakub “kuben” Gurczynski (Koc) 5mid
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- CS:GO
- OKOLICIOUZ, Virtus.pro’dan ayrıldı