Resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla ENCE, Miikka “suNny” Kemppi ile anlaştığını duyurdu. SunNy, StarLadder Berlin Major turnuvasından sonra Aleksi “Aleksib” Virolainen’in yerini alacak. Yaklaşık 2 yıl mousesports bunyesinde forma giyen suNny, Mart 2019’da takım tarafından yedeğe cekilmiş ve profesyonel arenaya biraz ara vermeye karar vermişti. Takımla birlikte ilk resmi musabakasına eylul ayında duzenlenecek olan BLAST Pro Series Moskova’da cıkacak olan Finlandiyalı oyuncu, 6 ay aradan sonra ilk macına cıkmış olacak. 2018 yılından beri ENCE bunyesinde bulunan Aleksib’in ise geleceği belirsiz. Major turnuvasından sonra yedeğe cekilecek olan oyuncu, butun tekliflere acık olduğunu yaptığı acıklamada belirtti. Acıklamanın tamamı ise şoyle: “ENCE tarafından yedeğe cekildim. Bu benim icin beklenmeyen bir şeydi ve her şeyden once canımı yaktı. Şimdi ise bununla başa cıkmalıyım. Yaşanan zorluklara, turnuvalardaki başarısızlıklara ve farklı goruşlere rağmen başarıya ulaşmak icin doğru yolda kalmayı başardık.” “Bu takımı kazıyarak oluşturduk. Potansiyeli olan bir takımdan elit seviyesinde bir takım olma yolunda bu kadronun bir parcası olduğum icin gurur duyuyorum. Bu benim icin değerli bir yolculuktu fakat şimdi sonuna geldik.” “Sırada Berlin Major var. ENCE ile katılacağım son turnuva. Ne olursa olsun umarım bizim icin kolay gecen bir turnuva olur.” “Yaşanan 17 aylık surec icin butun takıma ve yonetime teşekkur etmek istiyorum. Kahkahalarımızı ve guzel zamanları hatırlayacağım. Bir diğer buyuk teşekkur ise desteklerini hic esirgemeyen taraftarlarımıza. Sizin desteğiniz benim icin cok onemliydi.” “Geleceğim icin konuşacak olursak, oynamaya devam etmek istiyorum. Cok fazla şey oğrendim ve bunları bir sonraki adımımda kullanmak istiyorum. Uluslararası butun tekliflere acığım.” Major’dan sonra değişecek olan ENCE kadrosu şu şekilde olacak: Aleksi “allu” Jalli Jere “sergej” Salo Jani “Aerial” Jussila Sami “xseveN” Laasanen Miikka “suNny” Kemppi Slaava “Twista” Räsänen (Koc) Aleksi “Aleksib” Virolainen (Yedek) 5mid
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- CS:GO
- ENCE, suNny’i kadrosuna katarken Aleksib’i yedeğe cekti