Counter-Strike: Global OffensiveMIBR, kNgV- transferini resmi olarak duyurdu Yazan:Sinan KoyuncuTarih: 6 Eylul 2019 Paylaş Paylaş Paylaş Yorum Coldzera’nın temmuz ayında yedeğe cekilmek istemesinin ardından Brezilyalı oyuncunun yerini doldurmak icin arayışlara başlayan MIBR, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla birlikte kNgV- transferini duyurdu. Uzun zamandır konuşulan transfer sonunda resmi olarak acıklandı. Daha once yaşadığı vize problemi nedeniyle kesin gozuyle bakılmayan dedikodular, oyuncunun problemi cozmesinin ardından ortadan kalktı. 26 yaşındaki tecrubeli oyuncu Vito “kNgV-” Giuseppe, yaklaşık 1 yıldır başka bir Brezilya takımı INTZ forması altında mucadele ediyordu. INTZ bunyesinde ceşitli turnuvalarda yer alan oyuncu son olarak StarLadder Berlin Major 2019’da mucadele etmişti. INTZ turnuvadan sonuncu olarak elenmişti. Eski takımıyla bircok organizasyonda yer alan oyuncu, asıl ununu ve şaşalı donemini 2017 yılında formasını giydiği Immortals takımında yaşamıştı. kNgV-, transferle ilgili bir acıklamada bulundu: “Bugun itibariyle, muhteşem ve muhtemelen dunyadaki en populer takımlardan biri olan, buyuk tarihiyle ve neredeyse her şeyi kazanmış oyuncularla dolu bir takımın parcası oluyorum. “ “Hayatımın bu aşaması icin heyecan duyuyorum ve iyi sonucları almak icin elimden gelenin en iyisin yapacağım. Şimdiden antrenmanlara başladık ve onlarla 10 dakika aynı sunucuda bulunduktan sonra şimdiden iyi şeylerin olacağı hissine kapıldım.” “Şimdi, calışmalarımın ve oğrendiklerimin meyvesini alma vakti. Kader cizgisinde benim zamanımın geldiğini hissediyorum. Butun Brezilyalı oyuncuların olmayı istediği yerde olduğumu biliyorum ve burada olmak icin cok savaştım.” “Gecmişte cok hata yaptığımı biliyorum fakat herkes ikinci bir şansı hak eder ve bu benim ikinci şansım. Bu organizasyon icin 2 yıl once başladığım şeyi bitireceğim.” MIBR kadrosunun bir sonraki turnuvası 13-14 Eylul tarihleri arasında oynanacak olan BLAST PRO Series Moskova. Kadronun guncellenmiş hali ise şoyle: Gabriel “FalleN” Toledo Fernando “fer” Alvarenga Epitacio “TACO” de Melo Lucas “LUCAS1” Teles (Kiralık) Vito “kNgV-” Giuseppe Marcelo “coldzera” David (Yedek) João “felps” Vasconcellos (Kirada) Wilton “zews” Prado (Koc)
5Mid