Overwatch League takımları ve ozel kostumleri Overwatch Liginin başlamasının şerefine oyuna bir cok yeni kostum ekleniyor. Bu kostumler ligde yer alacak olan 12 takımı temsil ediyor. Bu da 26 karakter icin 12 farklı kostum, toplamda 312 kostum demek. Oyun icerisinden an itibari ile elde edebileceğiniz bu kostumler, oyuna yeni eklenen Token sistemi ile alınıyor. Bu kostumler lig bitimine kadar oyunda yer alacak. Ayrıca, Şu andan itibaren 13 Şubat'a kadar oyuna giriş yapan tum oyuncular, ucretsiz 100 Token sahibi olacaklar. Overwatch League kostumleri oyuna eklendi Overwatch League takımları ve ozel kostumleri: 1 - Boston Uprising 2 - Dallas Fuel 3 - Florida Mayhem 4 - Houston Outlaws 5 - London Spitfire 6 - Los Angeles Gladiators 7 - Los Angeles Valiant 8 - New York Excelsior 9 - Philadelphia Fusion 10 - San Francisco Shock 11 - Seoul Dynasty 12 - Shanghai Dragons Overwatch League'e ozel kostumleri satın almak icin gereken Token'lerin fiyatları: - 100 Tokens : $4.99 - 200 Tokens : $9.99 - 400 Tokens : $19.99 - 900 Tokens : $39.99 - 2600 Tokens : $99.99 __________________