Mrb arkadaşlar. yaklaşık 7 aydır lol oynuyorum. 2 hafta once 30 level oldum. 7 ay 30 olmak icin cok uzun bi sure belki ama cok sık giremedm oyuna işlerden dolayı. Dereceliye mod'a yeni başladım ve şuan Bronz kume IV ve mainim solo. mid ve adc de oynayabilirm yani. Dereceli modda puan duşme vs sıkıntısı olduğu icin oynadığn takım cok onemli. 15-16 yaşında veletlere sık sık denk geldiğim icin oyun icinde can sıkıcı durumlarla karşılaşmak kacınılmaz oluyo. kufurler, ks yaptn, feedleme dyp kufur edenler gibi ki bu sadece bana yapılan bişy değil takım icinde olan tartışma kufurleşme bnmde tadımı kacırıyo ve bu durum oyundan soğutuyo insanı. Bolge olarak Avrupa'ya gecmek istedm ama duşundum turkler az olabilir ve normal olarak takımdakileriin yabancı olması durumunda anlaşmak zor olcaktr diye duşunuyorum. Ve bu yuzden Derecelide daha gelişimini tamamlamamış oyunculara denk gelmemek icin bi takıma dahil olup beraber oynamak mantıklı olur diye duşundum. Ben 23 yaşndaym ve +20 yaş ortalamalı bi takıma katılmak istiyorum. Oyunu keyif almak icin oynicak bi takım. Bu sadece bi oyun sonucta. Teşekkurler Takım icin ozelden mesaj atın ltfen __________________