Ben bu sezonu gold olarak bitirdim.srzon 3 un en sonunda başladım oyuna.yaklaşık 1 sene falan oluyor.3 ay bronz olarak kaldım bir ara verdim oyuna sonra bronzdan silverdan ciktim golda gerek tr de gerrk westtr plat vr uzeri oyuncularla oynadım.cogunu ezdim diyrbilirim rahatlıkla.ama lig olarak golddan fazlasjni cikamadim okul falan basladi ara verdim attigim ranked sayisida fazla değil.ranked atmayada korkuyorum kaybetmekten dolayı.bunları birine daha anlattım sen tf de nr yapcagini bilmiyorsundur o kadar da kasip tasiyamaman zor dediler. (Dia 1 arkadas) benim mantigim adc yada apcye focus atip aradan cikarmak ama kazancagimiz mac bile olsa tf de boyle olmuyor.Brn yinr deniyorum adc yi apcyi. Fakat bu takım oyunu 1 vs5 oynayamam.(tum sucu takima bulan veletlerden değilim) neyse benim bu sezon amacim diamond olmak şu arasezonda lol calisiyorum.bana biraz yardimci olcak arkadaş var mi? Tf lerde napmalıyim roam atarken nelere dikkat etmeliyim? Oldu ki lanede geri kaldım napmalıyım? Simdiden teşekkurler umarim kendimi gelistirir o kumeye cikarim eğer hakedersem. __________________