Merhaba arkadaşlar oyunu bırakıyorum ve hesabımı satmak istiyorum. Hesabımı closed betadan beri ya da 1. sezonun başından beri oynuyorum tam hatırlamıyorum. Başlıktada belirttiğim gibi hesap Turkiye serverında Diamond cerceveli ve diamon 5 liginde. Skinler: Alistar : Zincirkıran Alistar Cho'gath : Savaş Makinesi Cho'gath Garen : Dehşet Şovalyesi Garen Hecarim : Arcade Hecarim Janna : Şanlı Janna Jarvan : Fnatic J4 Katarina : Kum Fırtınası Katarina Kayle : Başyargıc Kayle Kennen : Karateci Kennen Lissandra : Bıcaklar Kralicesi Lissandra Lux : Tatlı Cadı Lux Morgana : Şanlı Morgana Nidalee : Kelle Avcısı Nidalee , Savaş Ustası Nidalee Olaf : Brolaf Tristana : Korsan Tristana varus : kutup okcusu Varus TOPLAM 80 tane hero var skinsiz olanlar: Ahri,Akali,Amumu,anivia,annie ashe azir blitz cait cassio corki eve ezreal fiddle fizz gp graves jax jayce jinx kalista kassadin khazix lb lee sin lucian lulu malph master mf morde nasus nunu ori pantheon riven rumble ryze seju shaco sion sivir syndra teemo thresh tryn tf twitch udyr vayne veigar velkoz vi wwarwick xerath zhao yasuo yorick zed ziggs Zilean ANTALYA İCİ ALICI VARSA yorumları değerlendiricem Fiyat olarak 250 duşunuyorum. __________________