450: Herolar Full : Skinler --> Gonul avcısı ashe - Haydut Sivir - Savaş Guzeli Poppy - Doğuşan Savaşcı Kayle 1350: Herolar Full : Skinler --> Galaktik nasus - Eşkıya Fiddlesticks - Savaş Cığırtkanı Sion - İskoc Tryndamare 3150: BlitzCrank - Gragas - Le Blanc - Lux - Miss Fortune - Sona - Pantheon - Nidalee - Xin Zhao : Skinler --> Pata kute BlitzCrank, Riot Blitzcrank - Muhafız Lux 4800: Brand - Vayne - Caitlyn - Jarvan IV - Ezreal - Lee Sin - Leona - Renekton - Vladimir : Skinler --> Komando Jarvan IV - Magma Renekton - Aristokrat Vayne - Buzul Ezreal - Muhafız Leona 6300: Aatrox - Darius - Diana - Draven - Fiora - Graves - Jayce - Jinx - Kha'Zix - Lissandra - Tresh - Vi - Zed - Ziggs : Skinler --> Meka Kha'Zix - Riot Graves - Neon Patlaması Vi 7800: Vel'Koz --> Savaş Makinesi Vel'Koz Run Sayfaları : 3 Tane Run Sayfası Var AD-AP-TANK olmak uzere. Runler: Damga ( Kırmızı ) --> 9x Buyu Nufuzu - 9x Fiziksel Hasar - 9x Yetenek Gucu - 4x Zırh ( DUZ RUNLERDİR ) Muhur ( Sarı ) --> 9x Zırh - 9x Yetenek Gucu ( DUZ RUNLERDİR ) Nişan ( Mavi ) --> 9x Buyu Direnci - 9x Yetenek Gucu - 9x Fiziksel Hasar (DUZ RUNLERDİR ) Cevher ( Buyukler ) --> 3x Fiziksel Hasar - 3x Yetenek Gucu - 2x Zırh Account TR serverindedir, Hic uzaklaştırma afk kaldı diye ban vs. vs. yemedi. Account Bronze I dedir. Kaldığım oğrenci yurdunda internetin cok kotu olması sebebiyle girmeye girmeye oyundan soğudum bu yuzden satmaya ve online oyunlara ara vermeye karar verdim. İletişim: 0546 210 39 24 Skype : mchard01 facebook: https://www.facebook.com/mst.cn.94?ref=tn_tnmn İsmim Mesut. Adana ve Kayseride Elden satabilirim diğer şehirlerde ilk parayı alırım. Karakter icin fiyat belirlemedim gelecek tekliflere acığım.Forumu takip etmiyorum buradan mesaj atmayın herkese iyi forumlar __________________