Fizz’e yeni bir kostum gelebilir
LoL0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- Fizz’e yeni bir kostum gelebilir
-
28-09-2019, 05:53:37Kayıtlı Üye1 Mart gununun ilk saatlerinde cereyan eden Amerika LCS karşılaşmalarından sonra izleyicilere bir surpriz yapan Riot Games, Fizz’e yeni bir kostum geleceğini mekanda yerini alan izleyicilere acıkladı. Gecenin oynanan son karşılaşmasından sonra sahnede yerini alan Riot Games yetkilileri, resmi sitesinde veya herhangi bir resmi kaynakta detaylı bilgi vermediği mor bir gorunume sahip bir kostumun Fizz icin gelebileceğini duyurdu. State of the League’in sahibi Travis Gafford’ın kişisel Twitter hesabına yuklediği gorseller ile ilk defa buyuk caplı bir hesapta ortaya cıkan Fizz’in değerlendirme aşamasında olan yeni kostumu, bu duyuru aracılığıyla Riot Games’in etkinliklerini organizasyon alanında izleyen sihirdarların birtakım avantajlara sahip olduğunu; gozler onune sermiş oldu. Peki bu avantaja sahip izleyiciler gunun ilk saatlerinde Fizz’in değerlendirilmekte olan yeni kostumune yonelik hangi goruntuleri gordu? Travis Gafford’ın makinesinden Fizz’in yeni kostumu Twitter uzerinden bir Riot Games calışanına bu kostumun DeviantArt uzerinden alınıp alınmadığını soran bir sihirdar, evet yanıtını almıştı. Biz de sizler icin bu kostum tasarımını biraz araştırdık. Bakalım DeviantArt bu kostum tasarımı icin nasıl gorseller yayınlanmış? Kaynak : TIKLA __________________