Merhaba arkadaşlar okul nedeni ile oyuna ara vermem gerekti Bu yuzden hesabımı satmak istiyorum ilgilenen arkadaşlar olursa ; ozelden mesaj veya 554 595 98 76 numarasından bana ulaşabilirler. ************************************************** ********
Odeme şekli -Bankadan havale(iş bankası hesabına) veya Adana ici elden teslim olabilir. ************************************************** ********
Uyarı ! -Bankadan havale yapacak olan arkdaşlar ilk once parayı yatırdıktan sonra hesap bilgilerini verebilirim başka turlu alışveriş soz konusu dahi olamaz. -Belirilen fiyattan eksik gonderilirse alışveriş olmaz paranızı tekrar geri yollarım kesim ucretlerini(iş bankası 4 tl) karşılamam.yani 4 tl eksik geri gonderirim -Bir kısmını daha sonra vereyim gibi şeylerle gelmeyin -Lutfen ciddi alıcı iseniz irtibata gecin . ************************************************** ******** Guvensizlik yaşayan arkdaşlar varsa daha once actıgım konulara bakalir ( daha once knight online; item ,char al sat işlemleri gercekleştirmiştim hic bir sıkıntı cıkmadı )
1. Hesabın ozellikleri:
Şampiyon Listesi Runleri Kostumleri ayrıca silahşor lucian kostumu
1. hesap hakkında bilgiler: Hesabın tum bilgileri mevcuttur. Bronz kume 5 te yer almaktadır . 51 adet şampiyon 4 adet kostum bulunmaktadır
FİYAT : 100 TL ************************************************** ************************************************
2. Hesabın ozellikleri:
2. hesabın Şampiyon Listesi 2. hesabın Run Listesi 2. hesabın lig durumu 2. hesap hakkında bilgiler: Hesabın tum bilgileri mevcuttur. Gumuş kume 5 te yer almaktadır . 25 adet şampiyon mevcuttur
FİYAT : 55 TL __________________