Guild Wars 2 2. Beta Duyurusu
Oyun Dünyası0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Guild Wars 2 2. Beta Duyurusu
-
28-09-2019, 05:06:08Kayıtlı ÜyeTyria’nın kahramanları! Benim adım Chris Whiteside ve Guild Wars 2’nin baş yapımcısıyım. Olabilecek en iyi MMO’yu yapma konusunda normal olarak işim başımdan aşkın olsa da hem biraz nefes almak, hem de heyecan verici haberleri paylaşmak icin biraz ortalığa cıkmak istedim: İkinci Beta Haftasou Aktivitesi 8 Haziran 22:00 ila 11 Haziran 10:00 (TSİ) saatleri arasında yapılacak. Eğer sadece bu sizi heyecanla doldurmaya yetmiyorsa, işte birkac haber daha: Şu anki mevcut beta karakterleriniz silinmeyecek ve bıraktığınız yerden devam edebileceksiniz! Bu da 35 veya daha yuksek seviyede karakterlere sahip cesur oyuncuların Ascalonian Catacombs dungeon’unun keşfedilebilir halini deneyebilecekleri anlamına geliyor! Bu haberleri sizle paylaşmanın yanı sıra şimdiye kadar beta aktivitelerimizde oynayan butun herkese “teşekkurler” demek istiyorum. Gorduğumuz katılım ve ilgi beklentilerimizi aştı ve studyodaki herkes olarak size minnettarız. İlk Beta Haftasonu Aktivitemiz sırasındaki ve yapım surecindeki şimdiye kadar olan desteğiniz, oyunu cıkışına hazırlamamız ve Guild Wars 2’nin gelişimi sırasında atacağımız buyuk adımlarda bize yardımcı olması bakımından gercekten de cok etkiliydi. Gelişim surecinin ayılmaz bir parcasısınız ve Guild Wars 2 siz olmadan bugunku halinde olmazdı. Yapım stratejimiz olarak beta aktivitelerimizi gercekten cok ciddiye aldığımızı goz onunde bulundurduğunuzda, katılımlarınız bizim icin daha da onemli hale geliyor. ArenaNET’te “beta aktiviteleri” tam olarak şu anlama gelmektedir: bunlar, sistemlerimizi test ettiğimiz, yeni ve ilginc hatalar bulduğumuz ve tester’lerimizden neyin doğru ilerleyip neyin ilerlemediği konusunda geri donuşler aldığımız geliştirme merkezli aktivitelerdir. İlk Beta Haftasonu Aktivitesi’ndeki geri donuşlerinizi dikkatle dinledik ve fark etmemizi sağladığınız pek cok sıkıntının cozumu ile ilgili buyuk gelişim gosterdik. Bunların arasında overflow server’lardaki party ile ilerleyiş, chat’in işlevselliği, tuş atamaları, server’lerin stabiliteleri, performans ve detaylarını yakın gelecekte acıklayacağımız pek cok konu bulunuyor. Tabii ki boylesine acık sozlu ve konuşmayı seven bir topluluğa sahip olmanın faydaları yadsınamaz. Ve ben sadece oyunun geliştirimi acısından konuşmuyorum, aynı zamanda oyuncularımızın Guild Wars 2’nin bir oyundan daha fazlası, evrimleşen, oyuncular tarafından şekillendirilen bir online dunya olduğu duşuncesini yaymalarını da kastediyorum. Oyuncularımız ve studyomuz mukemmelliğin haricinde başka bir şeyi kabul etmiyorlar ve tum bunların otesinde de online oyunlarda cığır acan yaklaşımlara değer veriyoruz. Bununla beraber, ikinci Beta Haftasonu Aktivitemizde sabırsızlıkla beklediğimiz tek şey nedir? Ozetle, sizinle birlikte oynayabilecek olmak: birlikte oluşturduğumuz bir dunyayı paylaşmak, cok iyi olan ve daha iyi olabilecek şeyleri keşfetmek ve yıllar boyunca tadını cıkarabileceğimiz inanılmaz bir dunyayı tanımlamak. Beta aktivitelerinin bizim icin anlamı bu. Guild Wars 2’yi henuz pre-purchase etmeyenler, hala betada oynama şansınız var. Dağıtımcılarımızla işbirliği halinde olarak ikinci Beta Haftasonu Aktivitesi icin key’ler dağıtacağız, bu yuzden en son haberlere ulaşabilmek icin bizi Twitter ve Facebook’dan takip edin. Desteğiniz, ilginiz ve heyecanınız icin hepinize teşekkurler – siz olmadan başaramazdık! __________________