Oyun sektorunde gorulmemiş bir servis Turkiye'den DayZ'ye geliyor! [Oyun TİMİ]
Oyun Dünyası0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun sektorunde gorulmemiş bir servis Turkiye'den DayZ'ye geliyor! [Oyun TİMİ]
-
28-09-2019, 04:56:05Kayıtlı ÜyeOyun sektorunde gorulmemiş bir servis Turkiye'den DayZ'ye geliyor! Kısacası "Alo, gel beni al!" servisi diyebiliriz DayZ fan sitesinden benzeri gorulmemiş bir uygulama oyunun severleri ile buluşmak uzere. Dolayısı ile ona uygun bir giriş yapalım: "DayZ dunyasında kayıp mı oldunuz!? Ne, nerede bilmiyor musunuz? Bu calı ne işe yarar hic bir fikriniz yok mu? "Survivor olayı bana gore değilmiş" mi diyorsunuz? Nasıl yemek yapacaksınız? Nerede uyuyacaksınız, ne icmelisiniz? İşte butun bu sorularınıza artık bir cevap geliyor! DayZ yardım hattı. Artık DayZ oynarken karşılaştığınız sorunların cozumu sizlere bir telefon kadar yakın. Umutsuzluğa duştuğunuzde acın telefonu DayZ yardım hattından yardım isteryin. Harita, yol, sağlık, takım arkadaşı ve daha binlerce konunun cevabı sizleri DayZ yardım hattının sesli mesaj kısmında bekliyor! Haydi Turkiye, 0852 302 88 12'yi ara sen de bu koca, kotu dunyada yanlız olmadığını anla!" (Anlaşılamayacak kadar hızlı bir şekilde okunmalı) "DayZ yardım hattının dakikası 85 kr. olup en kısa yardım suresi 30 dk.'dır. Fiyatlarımıza KDV, OTV ve diğer ulkelerin gereksiz vergileri dahil değildir ancak yine de odemek zorundasınız." Elbette son kısmı bizim espirimiz ancak haber gercekten de doğru. DayZfan.net sitesi oyundaki tum oyunculara telefon aracılığı ile sesli yardım hizmeti sunmaya hazırlanıyor. Sadece oyun veya o an ki durum hakkında bilgi değil aynı zamanda ekip kurmanız ve daha rahat oynamanız icin de tuyolar alabileceğiniz bu serviste gerekirse koordinatlarınızı verip DayZ Fan ekibinin sizi kurtarmasını da bekleyebilirsiniz. Aldığımız bilgilere gore servis en gec onumuzdeki hafta başında aktif olacak. merlininkazanı __________________