Far Cry adını bu ara cok duyar olduk, hadi hayırlısı.. Gectiğimiz hafta Ubisoft, Fransa Facebook hesabından bir Far Cry 3 gorseli paylaşmıştı. Bunun uzerine dedikodular ortaya cıkmış ve Far Cry 3'un devamı ya da Remastered surumunun geldiğine dair fikirler dile getirilmişti. Bunlar cok gecmeden boşa cıktı ancak yeni ve farklı bir Far Cry ile karşılaşacağımızın dedikoduları yavaş yavaş gun yuzune cıkmaya başladı.biz. Başlıktan da anladığınız uzere bu kez Spaghetti Western tarzı bir Far Cry'ın geleceğine dair soylentiler var. Spaghetti Western ne diye soracak olursanız, ki ben de bilmiyordum - yeni oğrendim, İtalyan yapımı Western filmlere verilen admış. İyi, Kotu ve Cirkin gibi. Hatta hatırlarsınız, Ubisoft 2015'in Ocak ayında bir anket duzenlemiş ve oyunculara sonraki Far Cry temalarında neleri gormek istediklerini sormuştu. Seceneklerden birisi 19. yuzyıl Amerika'sında gecen, Spaghetti Western temasıydı. Peki bu dedikodu nereden geliyor... Oncelikle, dun Great Falls Tribune sitesi bir haber yaptı ve kuzeydoğu Montana cayırında bulunan kilisenin bir video oyunu icin cekimlere sahne olduğunu bildirdi. Bunu Merlin'den caldık. Hırsızız biz. Habere gore, populer yapımcı Jeff Guillot cekimin, global bir markanın devamı icin olduğunu soyledi. Sahneyi cekmek icin bir drone kullanan Guillot ve ekibi, rapora gore "yarım mil uzakta gecmekte olan bir trenin arka plan olduğu bir sahnede, asılı bir canın altında kapışan iki adamı" cekmiş. Jeff Guillot kim diye soracak olursanız, kendisi daha once Far Cry: Primal'ın da live-action fragmanını ceken kişiydi. Aynı şey şu anda Far Cry 5 icin yapılıyor olabilir. Buna ek olarak, Kotaku'ya bugune kadar coğu sızıntı haberini sağlayan guvenilir kaynak Jason Schreier da bu cekimin Far Cry 5'e ait olduğunu doğruladı. Elbette her soylenti haberinde olduğu gibi, burada da haberin yalnızca bir soylenti olduğunu hatırlatmak gerekiyor. Yalnız şoyle bir duşununce, Western tarzda bir Far Cry de hic fena olmazdı değil mi? __________________