Merhabalar; Uzun zamandır oynadığım hesabımı satmak istiyorum. Satma nedenim artık ilgilenemeyecek olmam ve iş hayatına başlamamdan dolayıdır referans olarak bu site uzerinden 2-3 kere daha alışveriş yapıp hesap satmıştım onları gosterebilirim. Kısaca hesap ozellikleri: Sezon 3 ten Gumuş cerceve, şuan gumuş 4 seride, Meraklısına 11 icon, 3 adet Run Sayfası mevcut, 92 tane Şampiyonu var, 31 adet Kostum mevcut, Hesapta kullanılmayan 2766 RP ve 9998 İP var, Gumuş olması belki cazip gelmeyebilir ama oyuna yeni başlayanlar yada şu bronzdan kurtulayım diyenler icin değerli bir hesap ve bu arada hesap adıda oyle sacma sapan şeylerden değil Or. "xxxChırqınCocuqxxx" veya "asdf236" gibi değil. Fiyata gelecek olursak icinde zaten 30 TL den fazla RP mevcut bununla almak isterim derseniz +30TL yok sen bunu harca ben harcamayacağım dersenizde -30TL olacak şekilde fiyatı konuşuruz. Bana forum uzerinden ulaşabilirsiniz ciddi alıcılar icinde gereken herşeyi telefon vb. veririm iletişime geceriz. Resimlere gelecek olursak: Normal Win: Dereceli: Olmayan Şampiyonlar: İkonlar: Run Sayfaları: Ve en onemliside Kostumler: __________________